2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر

967 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها ،من نامزدم قراره یه چند وقت دیگه عروسی کنم شوهرم فامیله،خانوادش ب نظر آدمای خوبی میان ولی من شوهرم میگه که بریم طبقه بالای خونه اونا زندگی کنیم بنظرتون بعدا مشکل نمیشه اینجور زندگی؟لطفا از تجربیاتتون برام بگید خیلی مهمه ممنونم🙏

تحت هیچ شرایطی این کارو نکن خودتو بی ارزش میکنی

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودتون داره من یه ساله با مادرشوهرم تو یه خونم عروسمون تو ساختمون خودمونه مشکلی نداریم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نکن اینکارو 

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧

اگر راه نداره که نری،نرو،اونا فرشته هم باشن بعدا مشکلاتی هست

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

وای منم شوهرم گفت قبول نکردم الان که ازشون دوریم کلی ناراحتم ازشون و خیلی فضولن فکر کن تو یه خونه هم باشیم حالا شوهرم میگه خونه مامانش اینا رو بکوبن نو بسازن باهاشون همسایه بشیم چون مستاجریم خیلی تو فشاره من چیزی نگفتم ولی از خدام خواستم هر چی خیره پیش بیاد

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

زندگی با بستگان چه همسر و چه خوده آدم ، تو یه ساختمون بهتره حد و حدود رعایت بشه 

وگرنه سخته ، نمی تونی خیلی راحت باشی باهاشون و رفت و امد زیاد و انتظار داشته باشی که تو هیچی نظر ندن و وسط زندگیت نباشن