2777
2789
عنوان

کیا با تاریخ سونو قلبی ک دکتر داد زایمان کردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 30 پست
شما برا زایمان استرس نداری من از الان کابوس میبینم😕😕😑

من بارداری دوممه ب هرحال زایمان درد داره ولی اون موقع خدا انقد بهت تحمل میده ک بعد زایمان میگی این بود اون درد زایمانی ک میگفتن؟ 

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کپسول کرچک از داروخونه بگیر بخور درجا دردت میگیره😂

اخه میترسم سر زایمان هم اسهال داشته باشم😅

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
من بارداری دوممه ب هرحال زایمان درد داره ولی اون موقع خدا انقد بهت تحمل میده ک بعد زایمان میگی این ب ...

انشالله راحت زایمان کنی عزیزم برای منم دعا کن بچه اولمه خیلی استرس دارم

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
کپسول کرچک از داروخونه بگیر بخور درجا دردت میگیره😂

کپسولش چطوریه؟؟ من دهانه رحمم یسانت بازه بخورم بیشتر میشه؟؟ اصلا دوس ندارم دردمو تو بیمارستان بکشم

برامن ۱۶ اذربوده زده ۲۵ شهریور

واسه من ۲۴ آذر بود زدین ۱ مهر تاریخ زایمان 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
کپسولش چطوریه؟؟ من دهانه رحمم یسانت بازه بخورم بیشتر میشه؟؟ اصلا دوس ندارم دردمو تو بیمارستان بکشم

ورزش و پیاده روی کن زیاد، البته من تجربه ندارم دوستم همه ش بهم میگه خیلی ورزش اثر داره

عزیییزم تاریخ پریودی ت چقدر فرق داشته؟ من سونو قلب رو دکتر تو مطب انجام داد بهم تاریخ نداد. تاریخ ...

با تاریخ پریودم الان42هفتمه با سونوم ک دکتر میگه 10روز فرق داره 

ورزش و پیاده روی کن زیاد، البته من تجربه ندارم دوستم همه ش بهم میگه خیلی ورزش اثر داره

اره تو خونه ورزش میکنم میرقصم پیاده روی هم ک هوا انقد سرده نمیشه رف بیرون 

خوراکی

کمپوت آل یه ورا .آب پرتغال طبیعی.آناناس.

ماساژ شکم  و واژن با روغن  ( سیاه دانه بادام شیرین اسطوخودوس)

قر دادن زیر دوش آب گرم

خوردن الوبخارا و انجیر که شب تا صبح خیس شده باشه

توپ زدن

راستی کپسول روغن گل مغربی بخر واژینال استفاده کن موقع خواب دهانه رحمت رو نرم میکنه

کپسول کرچک هم بخور

مامان همراهم داشته باش بگو کمرت رو ماساژ بده

من زایمانام فوق العاده خوب بودن

خیلی خوشزا بودم

دکترا ذهنشون باز مونده بود حتی سر زایمانی اولم

راستی من دمنوش

تخم شوید

و تخم شنبلیله هم میخوردم

بد مزس امابه زایمان راحت میارزه

ببخشید نمیدونم خودت این کارها رو انجام دادیم یا نه اما چون دارم میرم بیرون نمیتونم بیام سایت گفتم بگم شاید بدردتان بخوره

راستی حتما دعاهای زایمان راحت رو بنویسید همراه داشته باشید

به همراهاتون بیرون از اتاق هم بگید سوره مریم بخوانند واستون و ذکر یا سریع النجات رو بگن

ایشالله که زایمان راحتی داشته باشید و التماس دعا

داروخونه داره همون کاره روغنشو میکنه ولی اسهال شدید نمیشی وعوارض نداره

اره باز میشه

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤