2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

394 بازدید | 22 پست

با جوشای  هورمونی ناجور که یهو از همه جای صورت میزنن  بیرون چیکار کنم 

دکتر راکوتان داد ولی خوندم دیدم عوارض داره گفتم مهم نیست جوشه میادو میره دیگه ، کلا دوست ندارم دارو بخورم موضعی میخواستمدرستش کنم که نشد😅

ولی تازگیا خیلی ناجور شده جوشای دردناکه کیستی خیلی بزرگ رو نواحی پیشانی 🥲 چیکار کنم برای خلاصی  ازشون 

از اون جوشا که دست میزنیم درد میکنه و زیرپوستیه؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارهههه  هیچ جوره ام تخلیه نمیشه که بشه سریع از شرش راحت شد

منم دارم🙈رو چونه و کناره های پیشونیم میزنم

راه پیدا کردی به منم بگو 

هورمونامم نابوده 

تو این یک ماه سومین باره که پشت سرهم پریود شدم😥 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
هرقرصي ضرر خودش داره دكتر هميشه صلاح ادم ميخواد  راكوتان عاليه پوست صاف ميكنه

وای برمیگرده 

باید ریشه ای حل کنه 

من خوردم صورتم مثل ایینه شد بعد یک سال برگشت اونم به طرز وحشتناک تر از قبل

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
هرقرصي ضرر خودش داره دكتر هميشه صلاح ادم ميخواد  راكوتان عاليه پوست صاف ميكنه

اخه عوارضی که خود دکترم گفت واقعا نمیصرفید به صافیه پوست ، گفت پوست صاف میشه ولی به کبد فشار میاد  

خشکی لب و ...اینا رو که گفت دیگه بیخیال شدم 

اخه عوارضی که خود دکترم گفت واقعا نمیصرفید به صافیه پوست ، گفت پوست صاف میشه ولی به کبد فشار میاد&nb ...

براي كبد ك هرماه ازمايش ميدي و كنترل ميشه 

براي لب هم از مرطوب كننده استفاده ميكني ك حل ميشه 

بازم خودت ميدوني

منم دارم🙈رو چونه و کناره های پیشونیم میزنم راه پیدا کردی به منم بگو  هورمونامم نابوده  ...

ورزش ، این جوشا از مشکلات داخلیه پس باید داخلی درست شه 

یمدت ورزش میکردم بهتر بود ولی خب الان ورزش نمیکنم زیاد 

من رو چونمم زیاد میزنه ، رو گونم هم همینطور ، یک بار گوشه چشمم زد 😂 هرچی بهش بی محلی میکنم بیشتر میخواد خودشو نشون بده جاهایی میاد که انتظارشو ندارم😂

من میخوام راکوتان بگیرم طریقه مصرفش چجوریه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
ورزش ، این جوشا از مشکلات داخلیه پس باید داخلی درست شه  یمدت ورزش میکردم بهتر بود ولی خب الان ...

🤣🤣🤣خدایی گفتی گوشه چشمت 

باور کن منم شوکه شدم 

آخه گوشه چشم🤦‍♀️😜😅