2777
2789
عنوان

چگونه به حرف های مادر شوهر بی توجهی کنیم!!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 23 پست

من بعد از دو سال و نیم ازدواج اولین بار ماه گذشته بود که در جواب صحبتهای بی مورد بعد از حدود ۲ ساعت تحمل بهشون گفتم این حرفاتون فقط باعث دلگیری میشه نه شما میتونی روند زندگی پسرتون رو عوض کنین نه ما میتونیم شمارو متقاعد کنیم. اومدیم شاد بگذرونیم و با این صحبتاتون مارو دلگیر میکنید.دوست نداریم یه جوری بشه که نبینیمتون. همه سکوت مطلق. پدرشوهرمم بهش گفت برو چایی شیرینی بیار.

این ماهم نمیرم اونجا که یه کم به خودش بیاد شوهرمم کل عید سرکار هست ایشالا بعد از عید میبینمشون.

همسرمو من خیلی عاشق هم بودیم جوری سرد شدیم ازهم خودمونم موندیم واسه همه چی دخالت میکنن نقطه ب نقطه ز ...

عزیزم منم تجربه دخالت رو دارم دور از جان بی پولی بهتر از دخالت ناراحتی سعی کن از اونجا دور بشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم طبقه پایینشونم،اصلاخوب نیست،شرایط رفتنوهم ندارم

من مشکلی بامادرشوهرم ندارم یعنی بااخلاقاش وحرفاش کنارمیام بی خیالی طی میکنم

ولی اینکه هرروز چهارپنج ساعت میادبرام حرف میزنه واینکه به همه چیزم کارداره خیلی بده،نمیدونم واجبه که عروست کنارته حتماهرروزبری خونش وصبح تاشب حواست باشه کی هست کی نیست

احساس میکنم زندگی نمیکنم فقط دارم روزامومیگذرونم

[QUOTE=178346405]من بعد از دو سال و نیم ازدواج اولین بار ماه گذشته بود که در جواب صحبتهای بی مورد بعد از حدود ۲ ساعت ...[/QUOTE. خوب گفتن والا منم باید یه بارحرفو بکوبم رو صورتشون بلکه دس بردارن

منم طبقه پایینشونم،اصلاخوب نیست،شرایط رفتنوهم ندارم من مشکلی بامادرشوهرم ندارم یعنی بااخلاقاش وحرفا ...

خداکمکت کنه مادرشوهر من فقط دوسداره حرف بزنه همش حرف میزنه دیکتاتور بتمام معناست

[QUOTE=178346405]من بعد از دو سال و نیم ازدواج اولین بار ماه گذشته بود که در جواب صحبتهای بی مورد بع ...

اومده بودیم بیرون شوهرم احساس رضایت میکرد. چون اونم کلافه شده.‌چقدر بده. خداکنه ما پیر میشیم بتونیم صحبتها و رفتارهامون رو کنترل کنیم.

منم شرایطم مث شماس

تازه من غربت ازدواج کردم،خونواده خودم سالی یه بارمیان،ولی هرروزمجبورم بایه مادرشوهرساده که ازمشرق میره مغرب وازشمال میره جنوب وفقط دنبال یه گوشه واس حرف زدن سرکنم

افسرده شدم به خدا

من عاشق شوهرمم،شوهرمم دوسم داره،ولی اززندگیم هیچ لذتی نمیبرم،نمیدونم چه خاکی توسرم بریزم

میگم یه چی بعد که میرم همه باهم برام قیافه میگیرن

کم کم عادت میکنن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴