مسواک نمیزنه؟دندوناش میپوسه گه. من ۱۰ یا ۱۱ میخوابه یه ساعت قبلش تقریبا شام میخوره دیگه هیچی. میوه رو غروب میدمخوراکی و کاکائو و بیسکوییت و شکلانم بهش ندادم تا حالا
مسواک نمیزنه؟دندوناش میپوسه گه. من ۱۰ یا ۱۱ میخوابه یه ساعت قبلش تقریبا شام میخوره دیگه هیچی. میوه ر ...
بچتون چند وقتشه.چه خوب که بیسکوئیت و شکلات تا حالا ندادید.یعنی جایی هم ندیده که بخواد؟ مثلا توی پارک یا خونه ی کسی.البته منظوزم قبل از کروناست
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچتون چند وقتشه.چه خوب که بیسکوئیت و شکلات تا حالا ندادید.یعنی جایی هم ندیده که بخواد؟ مثلا توی پارک ...
۲ سال و ۳ ماهش داره تموم میشه. از اول ندادیم بچه های خواهر و برادرمم ندادن اینا هم بازین عادت کردن. ولی ساقه طلایی که خودم میخورم اگه گاهی یه نصفه بدم در حد یه گاز میزنه اما علاقه نداره میره. ولی به شدت به میوه و کشمش و مویز و گردو و بادوم عادتش دادم. الان عاشق نارگیله خیلی میخوره.پرتقال هم همینطور.کلا عشق میوست. دخترم واقعا حرف گوش کنه خدارو شکر مثلا میگم برات بده مریض میشی باید اون وقت بریم پیش اقای دکتر قبول میکنه حرفو. خیلی مظلومه بمیرم براش
۲ سال و ۳ ماهش داره تموم میشه. از اول ندادیم بچه های خواهر و برادرمم ندادن اینا هم بازین عادت کردن. ...
چه عالی.ماشالله به دخترتون.خدا حفظش کنه.
حسودیم شد. پسر من ۳ سال و ۴ ماهشه. انواع میوه و گردو فقط میخوره .ولی هله هوله هم میخوره
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
چه عالی.ماشالله به دخترتون.خدا حفظش کنه. حسودیم شد. پسر من ۳ سال و ۴ ماهشه. انواع میوه و گر ...
من مادر شوهرم بچه بود دخترم بهش میداد من سر کار میرم .بعدا فهمیدم دیگه جلوگیری کردم شیرینیجات و رنگ های مصنوعی رو هوش و بیش فعالی تاثیر خیلی خیلی بدی داره و به کبد و معده کودک اسیب میزنه