2777
2789

سلام خوشگلا تقریبا دوسه هفتس ب ی چیزی خیلی فک میکردم و ارزوم بود ک ی روزی بهش برسم و درکمال حیرت دوسه روز پیش شرایط برای داشتش محیاشد و توهمین هفته ب ارزوم میرسم انشالا.واقعا خیلی یهویی شد و من تو شوکشم هنوز.

شماب قانون جذب اعتقاد دارید؟تاحالا با قانون جذب چیزیو بدست اوردین؟از تجربتون بگید 😄 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله شوهرو پسرمو😁

ای جانم چ حس خوبی

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

الانم دارم به بچه بعدیم فکر میکنم که اونم خیلی زود به امید خدا بهش میرسم آخه ی مشکلی دارم برام دعا کنین

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
اره اعتقاد دارمممم به هر چی باور داشته باشی میرسی 😅  اعتماد به نفس ادمم خیلی میره بالاااااا

اره عالیه من خداروشکر جذبای خوبی رو تجربه کردم

الانم دارم به بچه بعدیم فکر میکنم که اونم خیلی زود به امید خدا بهش میرسم آخه ی مشکلی دارم برام دعا ک ...

انشالا حل میشه فقط ب جذبت بیشتر اعتماد کن 

انشالا حل میشه فقط ب جذبت بیشتر اعتماد کن 

ان شاءالله که حل بشه

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//