2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 162 پست

دیگههههه خسته شدم از بس جلوش خم و راست شدم حتی از جاش بلند نمیشه بره پتو بیاره بزنه روش شبا سردش بشه باید من پتو براش بیارم خسته شدم از بس قهر کردیم من رفتم سمتش من حالم بد شد من حرص خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگههههه خسته شدم از بس جلوش خم و راست شدم حتی از جاش بلند نمیشه بره پتو بیاره بزنه روش شبا سردش بشه ...

خب نقطه ضعفتو پیدا کرده قهر میکنه تو منت کشی میکنی این بار تحمل کن نرو سمتش محلش نزار تا حساب کار دستت بیاد 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
گف عههه اینجوریه گفتم اره.لامپ اتاقو خاموش کرد در اتاقم بست رفت بیرون ینی از ساعت 8من تو اتاقم عین خ ...

تقصیر خودته که از یه قهر مسخره انقدر میترسی حالا الان واسه اون مهمه قهر کردی؟ رفته خوابیده واسه خودش 

تا تو باشی انقدر الکی لوسش نکنی

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
گف عههه اینجوریه گفتم اره.لامپ اتاقو خاموش کرد در اتاقم بست رفت بیرون ینی از ساعت 8من تو اتاقم عین خ ...

در قفل کرد روت؟ 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
😑😑😑😑😑خدایی این روانیهای چیپ رو از کجا پیدا میکنید. مگه قبل از ازدواج رفتارهاش رو زیر نظر نداشتی

عزیزم من ک باهاش زندگی نکرده بودم قبل ازدواجم این چیزا مشخصنیس الان فهمیده من قهرم بکنم نمیتونم دووم بیارم عین خیالش نیس

عزیزم من ک باهاش زندگی نکرده بودم قبل ازدواجم این چیزا مشخصنیس الان فهمیده من قهرم بکنم نمیتونم دووم ...

چرا دوام نمیاری عزیزم.. والا من اصلن زمان قهر منت کشی شوهرمو نمیکنم اینقد بی محلش میکنم تا خودش شروع میکنه حرف زدن

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.