الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از طب اسلامی ها حتی تو نام بزنی هست مثلا مرکب ۴ و بلقیس . باور کن دونه ای ده تومنه . ولی من هشت ماه اقدام کردم لتروزول و ... خوردم دوماه اینارومصرف مردم باردار شدم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
تو هر شهر شعبه دارن . تو نت بزن طب اسلامی بعد برو قسمت داروهاش بزن تقویت تخمدان و پلی کیستیک و.... حتی میارن دم درتون تحویل میدن میتونی هم ادرس سرچ کنی تو شهرتون پیدا کنی مغازه هاشونو . من خودم میگفتم داروهای شیمیایی با اون قدرت اثر نمیکنن حالا داروی گیاهی بکنه ولی دیدم واقعا موثره جمعا ۴۰ تومن دارو داد بمن . حالا نصفشم مونده اثر کرد
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده