2777
2789

بستگی به طرف مقابلتون داره

اگه زیاد باشه یه مقداریش رو میکنم سرمایه ی شخصی و یه مقداری رو وارد زندگی میکنم.

و اگه کم باشه و همسرتون رو هم دوست داشته باشید میتونید وارد زندگی کنید 

بهش بگید من به شما اعتماد دارم ولی لطفا جایی بنویس و امصا کن که من این پول رو به شما دادم آخه اینده معلوم نیست بعد ۱۲۰ سالت شاید بچه ها چیزی بهم ندن این سند حداقلش اینه جلو اونا دستم باشه به عنوان پشتوانه مثل الان که شما بهترین پشتوانه ی منی

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
من جای شما بودم اگر همسرم مرد خوبی بود. اول میگفتم از چی می‌ترسی بعدش بهش نشون میدادم زن پشتوانه میخ ...

یعنی ثبت میشه جایی که حق فروش نداریم؟ چجوری؟

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به طرف مقابلتون داره اگه زیاد باشه یه مقداریش رو میکنم سرمایه ی شخصی و یه مقداری رو وارد زندگ ...

متاسفانه کمی اعتمادم بهش خدشه دار شده

خونه الان داریم ، طبق مهریه ام سه دونگ خونه به اسم من خورده ، بعد همسرم میگه یا بزن به اسم پسرمون ...

هر کار میکنی نزار بینتون شکراب بشه سر خونه و لج بیفته.‌یکار کن توپ زو بنداز،تو زمین بابات.بگو خودش خونه بخزه بنامت بزنه.بگه شرطم برای تقسیم ارث همینه

بعدشم مهریه راصی نیستم یعنی چی...مگه زورش کرده بودید مهریه قبول کنه یا شما زو بگیره..‌‌میدونی چیه زورش اومده شما املاک بیشتری تو زندگی نصیبت میشه اون عقب مونده.تا حالا مساوی بودید میگه بنام پسر بزن که کفه ی ترازوی خودش بیشتر بشه که شما میگی نه .پس میگه اون سه دونگ رو پس بده که مساوی بشیم حداقل.زورش اومده

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
هر کار میکنی نزار بینتون شکراب بشه سر خونه و لج بیفته.‌یکار کن توپ زو بنداز،تو زمین بابات.بگو خودش خ ...

بله ، مردها به شدت حسودن !

اگه خدای نکرده همسرت اتفاقی براش بیفته اونوقت قیم پسرت میشه پدر بزرگش همه مال و اموالت که پدرت با ...

درود به شما مخاطب آگاه و واقع بین ! 

دیدگاهتون هوشمندانه و کاملاً منطقیه 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

دوست عزیز همه معتقد هستن که به اسم هیچکسی جز خودت نگیر، اگه همسرتونم راضی نشد به پدرتون بگید صبر کنه. اینطور که مشخصه همسرتون به فکر خودشه. عزیزانی هم که میگن دست خط بگیر، اینجور چیزا به درد نمیخوره همه چی باید تو محضر باشه. چرا همسرتون اینقدر نگرانه و تاکید داره که به اسم شما نباشه؟ مشکوک نیست؟

مواظب افکارمون و ذهنمون باشیم که افکار تبدیل به رفتارمیشه😊👌      کار بد هیچکس توجیه کننده رفتار بد ما نیست!       

میشه بیشتر توضیح بدی بزار اینم بگم مردا دو دسته آن یک دسته قدرت زن میترسن میگن زن دارایی داشته باشه میره یک تعداد هم میخوان امتحان کنن همسرشون و ممکنه شما بزنید به نامتون اما همسرتون شما رو از چیز های دیگه محروم کنه

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
🤔 اگر با پدرت راحتی بهش بگو اینو  خودش خونه رو بخره بزنه به نام تو سورپرایز بهت بده  که ...

این پیشنهاد خوبیه

مواظب افکارمون و ذهنمون باشیم که افکار تبدیل به رفتارمیشه😊👌      کار بد هیچکس توجیه کننده رفتار بد ما نیست!       
دوست عزیز همه معتقد هستن که به اسم هیچکسی جز خودت نگیر، اگه همسرتونم راضی نشد به پدرتون بگید صبر کنه ...

نمیدونم والا

هنوز ارث رو نگرفته اخلاقش عوض شده

اگر بخاطر خواهرم نبود نظر پدرم رو عوض میکردم که اصلا این داماد لیاقتشو نداره

ولی خواهرم زندگی سختی داره و میخواد خونه بخره ، اگه هم من فقط نگیرم اختلاف میفته

پس بهترین کار فکر خودتونه که گفتید می تونید یه خونه نقلی بخرید

خونه رو بخرید با پول پیشش طلا بخرید به عنوان سرمایه ولی ازش استفاده کنید تا دلخوری بینتون بوجود نیاد

و بگید اجاره رو صرف زندگی مشترک میکنید.

این یکی از بهترین راه حل هاست

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
میشه بیشتر توضیح بدی بزار اینم بگم مردا دو دسته آن یک دسته قدرت زن میترسن میگن زن دارایی داشته باشه ...

یعنی چی رو امتحان کنه؟

متاسفانه چت با خانمها رو تو گوشیش دیدم

و خدا میدونه که فقط در همین حده یا فراتر هم هست 

اما دیگه یه دلبند نه ماهه دارم که هیچ جوره به جدایی فکر نمیکنم ، به شدت علاقه و اعتمادم بهش کم شده ! یه جورایی دارم تحمل میکنم

پس بهترین کار فکر خودتونه که گفتید می تونید یه خونه نقلی بخرید خونه رو بخرید با پول پیشش طلا بخرید ...

بله کار عاقلانه همینه

دلخوری هم پیش بیاد صلاح همینه