چونه چرا میزنی .مگه ارث شما نیست.بنام خودت بزن دیگه.معم اینه که صاف و صادقی هر چی سود از بالاش بدست بیارید خرج زندگیت میکنی دیکه...بعد هزار سال عمر هم که داشتید میرسه به پسرتون .
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
شوهرم تا الان ک داماد پدرمه کلی بهش رسیده و واس خودش میلیاردر شده دیگه نیاز نیست بیشتر کسی بهش برسه
این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
خونه الان داریم ، طبق مهریه ام سه دونگ خونه به اسم من خورده ، بعد همسرم میگه یا بزن به اسم پسرمون ...
من جای شما بودم اگر همسرم مرد خوبی بود. اول میگفتم از چی میترسی بعدش بهش نشون میدادم زن پشتوانه میخواد و پدرم این و میده واسه آرامش من. اگر میدیدم قبول نمیکرد میزدم به نام پسرم ولی حق فروش نداشتیم تا 18 سالگی
هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان.