2777
2789
خدا حفظشون کنه ، پدر منم در قید حیاتن ، میخوان الان خوشی و راحتی مون رو ببینن ، خدا همچین فرشته های ...

ممنون

خدا همه پدرومادرا رو حفظ کنه و بهشون عمرباعزت بده

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

اگه وکالتش به اسم من بشه چی؟ 

میشه باطل کرد .کاری که شوهر خواهر من کرد.

چونه چرا میزنی .مگه ارث شما نیست.بنام خودت بزن دیگه.معم اینه که صاف و صادقی هر چی سود از بالاش بدست بیارید خرج زندگیت میکنی دیکه...بعد هزار سال عمر هم که داشتید میرسه به پسرتون .

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وکالتش به اسم من بشه چی؟ 

خیلی ساده ای دختر شوهرتم خیلی زرنگه پول تو هست چرا به نام بچه باشه؟؟ به نام بوه یعنی به نام همسرت به هیچ مردی تو این دوره زمونه اعتماد نیست 

به اسمه خودت خونه بخر برین توش زندگی کنید

خونه الان داریم ،

طبق مهریه ام سه دونگ خونه به اسم من خورده ،

بعد همسرم میگه یا بزن به اسم پسرمون خونه ای که میخری رو یا سه دونگی که به نامت زدم رو پس بده ! 

میگم آخه اون مهریه است ... میگه من راضی نیستم ! 🤨

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

خونه الان داریم ، طبق مهریه ام سه دونگ خونه به اسم من خورده ، بعد همسرم میگه یا بزن به اسم پسرمون ...

اوه چه پررو با این اوصاف به پدرت بگو فعلا دست نگه داره بهتره 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

به شخصه واس خودم و بچه هام سرمایه گذاری میکنم 

شوهرم تا الان ک داماد پدرمه کلی بهش رسیده و واس خودش میلیاردر شده دیگه نیاز نیست بیشتر کسی بهش برسه

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
خونه الان داریم ، طبق مهریه ام سه دونگ خونه به اسم من خورده ، بعد همسرم میگه یا بزن به اسم پسرمون ...

بگو راضی نباس

مهریه حق زنه و قانونی و شرعی و عرفی تو باید پرداخت میکردی

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

کمک میکنم،ولی ازش خط میگیرم که بهم بدهکاره ، هر وقت تونست پسش بده‌. چون ،هیچ چیزی ، در اینده،قابل پیش بینی نیست.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

من جای شما بودم اگر همسرم مرد خوبی بود. اول میگفتم از چی می‌ترسی بعدش بهش نشون میدادم زن پشتوانه میخواد و پدرم این و میده واسه آرامش من. اگر میدیدم قبول نمی‌کرد میزدم به نام پسرم ولی حق فروش نداشتیم تا 18 سالگی 

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
اگه خدای نکرده همسرت اتفاقی براش بیفته اونوقت قیم پسرت میشه پدر بزرگش همه مال و اموالت که پدرت با ...

وااای این دیگه فاجعه است 😞

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت