2777
2789

سلام. دوستان بخاطر خدا اگه کسی تجربه داره بگه 

حالم بده .من ۳ ماه پیش اسید معدم میجوشید هیچی نمیتونستم بخورم ضربان قلب داشتم ی حال خیلی بدی بود ازمایش دادم گفتن هیلکو باکتری lGg 39 هست و رفتم فوق تخصص گوارش اندسکوپی دادم گفت یکم ورم معده داری اس امپرازول داد و کلیندینوم سی .تا یک ماه خورم و حالم خیلی بهتر شد الان دوباره دوازده ه روزه حالاتم ب شدت برگشته  ازمایش دادم دیدم lGgشده ۱۰۶.رفتم دکتر روزی ۴ تا اموراکس(اموکسی سیلین ۵۰۰)اس امپرازول و تاوانکس خورم تا ی هفته  اموکسی تموم شد دوبسته بود.سه روزه هیچی نمیتونم بخورم .استفراق دارم هیچی نمیخوام بخورم یه خلط سفید و لزج مانند (بلا تشبیه سفیده تخم مرغ) که تو مری مه و باید ب زور خالیش کنم .انگار تنگ نفس میشم

امروز رفتم فوق تخصص تو کرمانشاه هیچ کدوم بهم وقت ندادن تا بعد عید .چکار کنم حتی گریه کردم دلشون نسوخت .چکار کنم تجربه ای دارین .الان سردرد گرفتم نه ناهار خوردم نه شام 

خدایا کمکم. کن😭😭😭

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=178296614]حتی سرم هم نمیتونی بزنی؟؟؟؟  خوب چیزی نمیمونه ازت تا بعد عید که[/QUOTَ

فشارم ۹ هست دکتر اورژانس هیچی نگفت ک سرم بزن یا چیزی

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

سلام عزیزم تحمل کن تا بعد عید

سردی نخور چون مادر بیماریهاست، مثل ماست سرد، نوشیدنی سرد و...

من بیشتر از 9ساله سوزش سر دل دارم ولا بخدا تا به امروز هیچ دکتری مراجعه نکردم هیچ دارویی هم نخوردم، بیشتر اوقات هم سوزش دارم به شدت، تنها کاری میکنم خوراکی داغ نمیخورم حتی ولرم، هر چی میخورم فقط و فقط سرد میخورم، ولی نه یخی، چون یخ و سردی خودش عامل مادر بیماریهاست.

جالبه من پدرو مادرم میکروب معده دارن من و برادرم هم معده درد من حدا زندکی میکنم خوزستانیم نمیدونم چی ...

شما حالات منو دارین؟

منم دارم ۱۴۹ بود برا من.

داروهاش بشدت میسوزنن معده رو یعنی آتیش گرفتم دوهفته اون قرص های لعنتی رو خوردم🤕

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

سلام عزیزم تحمل کن تا بعد عید سردی نخور چون مادر بیماریهاست، مثل ماست سرد، نوشیدنی سرد و... من بیش ...

عزیزم شما رفلاکس داری ولی من میکروب دارم خیلی سریع هم رشد کرده چکار کنم خواهر دلم خونه کاش خدا کمکم کنه مثل همیشه

منم دارم ۱۴۹ بود برا من. داروهاش بشدت میسوزنن معده رو یعنی آتیش گرفتم دوهفته اون قرص های لعنتی رو خ ...

شما خوب شدی 

بعدا ازمایش دادی ببینی خوب شدی یانه؟ریشه کن شده؟

شما حالات منو دارین؟

نه برادرم دیشب بخاطر معدش نفسش تنگ شد در حدی که بدنش یخ شد نمیتونست نفس بکش بردنش بیمارستان اکسیژن دادن تا بهتر شد...سعی کن یکم غذاتو رعایت کنی نمیدونم به میکروب ربط داره یا نه ولی برا معده درد غذای سرخ کردنی چرب ترشی جات ادویه جات و تنقلات کارخونه ای نخور

شما خوب شدی  بعدا ازمایش دادی ببینی خوب شدی یانه؟ریشه کن شده؟

نه آزمایش ندادم دو هفته دارو خوردم تموم شد داروهام بعد یه هفته هم کرونا گرفتم 🤕 الان ۱۶ روزه درگیرم هنوز خوب نشدم هرموقع از کرونا تموم شدم میرم دوباره آزمایش خون میدم ببینم چطور شده 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه برادرم دیشب بخاطر معدش نفسش تنگ شد در حدی که بدنش یخ شد نمیتونست نفس بکش بردنش بیمارستان اکسیژن د ...

عزیزمن اینارو ک هیچ نمیخورم کاش بتونم یکم برنج یا کدو یا غذا گیاهی بخورم 

هیچی میلم نمیکشه باد معده دارم انگار نفس منم میگیره اروغ باید بزنم حتی نمیتونم اروغم بزنم واسه همین احساس تنگی نفس میکنم