2777
2789
عنوان

اختلال پانیک

117 بازدید | 11 پست

سلام دوستان روزگارتون خوش

من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی هستم و دارم یه کار پژوهشی داخل شهر اصفهان انجام میدم که نیاز دارم افرادی(خانم و اقا) که مبتلا به اختلال پانیک  هستند یه سری پرسشنامه انلاین رو پر کنند ...

دوستانی که مبتلا به این اختلال هستند، اگر هر کدومتون مایل به همکاری بودین به من اطلاع بدین تا لینک پرسشنامه رو براتون ارسال کنم

همکاری شما میتونه به ما کمک کنه تا شاید درمانی مناسب و راحت برای بهبود شرایط و حال عزیزان مبتلا به این اختلال رو تهیه کنیم

ممنونم از بزرگواریتون

*

بیماری پانیک یه اختلال اضطرابی هستش که توی این اختلال حملات اضطرابی صورت میگیره و این حملات علائمی مثل تپش قلب و تعریق ، سرگیجه ، درد توی قفسه ی سینه و ... هستش

برخی از بیماران مثلا تپش قلبشون رو دلیل بر حمله ی قلبی و یا تنگی نفس رو دلیل بر خفگی میدونن و همین افکار باعث بدتر شدن حالشون میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پانیک نیستم .ولی خیلی علاقمند به روانشناسیم بنظرت تو ۳۳ سالگی بخوام برم پی روانشناسی دیره.؟فوق دیپلم حسابداری هم دارم .از بچگی عاشق روانشناسی بودم خانوادم گیر دادن بهم ک حسابداری خوبه و نذاشتن دنبال علاقه ام برم

همه کارهای خوب دنیا چیزهای خوب دنیا مال منه .چون خودم رو دوست دارم😊