2777
2789
این خاطره من نیست دوستمه میگفت من مدرسه بودم وقتی بر گشتم رفتم خونه رفتم حموم دیدم خونه فکر کردم از ...

چرا به گوشش زده وا😒

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقایون هم ببخشید پی پی کردن تو این سایت😑😑همش بخاطرشون نباید راحت باشیم باهم😑😑

وای دختر غش کردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
۲۶ اولین بار  تو ۱۷ سالگی بود که تو مدرسه پریود شدم و به مشاور مدرسه گفتم ،برام اژانس گرفت اوم ...

چقد دیر شدی😐

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
عزیزم تو سایتی که آقایون هم عضو هستن درست نیست همچین تاپیکی زده بشه😑

خب مگه مردا ماها رو میشناسن 

این از اون حرفا بود آ😂😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
چقد دیر شدی😐

ارثیه مامانمم تو ۱۹ سالگی شد 

تازه سر بارداریاش هم میشد 

برا همین خواهرم پیگیر نشده بود منم نگفتم 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
خب مگه مردا ماها رو میشناسن  این از اون حرفا بود آ😂😂

نه نمیشناسن ولی گفتنش تو سایت عمومی درست نیست عزیزم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه بار انقد تو مدرسه دردم شدید بود با حالت گریه و التماس رفتم دفتر مدیر...گفتم تروخدا میشه به بابام بگید بیاد برم خونمون..اوناهم بی رحم و خونسرد که چیزی نیست فک میکردن الکی میگم..بعدش دیگه انقدر خواهش کردم با گریه و التماس که زنگ زدم بابام گفتن بچت سرش درد میکنه ببرش خونه

همش خاطره بد دارم هیچکدوم خنده دار نیست

آخه پریود که خنده دار نیست

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

یه شب بارونی بود رفتم تو حیاط توالت دیدم شورتم خونیه قلبم به تپش افتاد رفتم به مامانم گفتم مامانم یه نوار بهداشتی بهم داد منم کلاس چهارم ابتدایی بودم نوار گذاشتم رفتم یه گوشه نشستم بعدش فهمیدم نوارو چپه از سمت چسبش گذاشتم 

ارثیه مامانمم تو ۱۹ سالگی شد  تازه سر بارداریاش هم میشد  برا همین خواهرم پیگیر نشده بود ...

چقد خوب والا،حالا ما هرچی ارث 💩رسیده بهمون 

منم یکی از آشناهامون تو بارداریشم طبق همیشه پریود میشد و واقعا برام جالب بود😐

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
یه شب بارونی بود رفتم تو حیاط توالت دیدم شورتم خونیه قلبم به تپش افتاد رفتم به مامانم گفتم مامانم یه ...

چه زود..من سوم راهنمایی شدم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
یه شب بارونی بود رفتم تو حیاط توالت دیدم شورتم خونیه قلبم به تپش افتاد رفتم به مامانم گفتم مامانم یه ...

اخییی منم تا یه مدت چپه میزاشتم نوار رو🔱😂

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋