2777
2789
عنوان

نینیمون دختره ، پدرشوهرم دلمو شکست

1057 بازدید | 61 پست

بچه ها خیلی دلم شکسته

من با کلی داستان و سختی باردار شدم 

جنسیت بچه برام الویت اخرم بود انقدر ک پدرم دراومد سر حاملگیم از قند بارداری و هماتوم و فیبروم و کیست و کرونا بگیر تا تهوع و استفراغ وحشتناک ، فقط از ته قلبم میخواستم بچمون سالم باشه

چندروز پیش معلوم شد بچمون دختره 

خدامیدونه ک برای من و شوهرم فرقی نداشت فقط میخواستیم حالش خوب باشه ک عالی بود خداروشکر

ولی پدر شوهرم علاوه بر اینکه تبریک نگفت ، گفت من ک پسر میخواستم 💔

حالا جالبه بچه ما نوه اولشه ، خودشم دختر نداره ولی رفتارش اینجوریه 

خیلییییی دلم شکست خیلی هاااا ، گوله گوله داشتم اشک میریختم از دیشب واقعا ناراحتم کرد 

من چیز خاصی نگفتم بهشون ولی ب شوهرم گفتم اینارو یادت باشه پس فردا ک این بچه ب دنیا اومد حسرت دیدنشو ب دلش میذارم 

حالا الان واقعا ازش کینه گرفتم میخوام حسابی بچزونمش 

گفتم بردارم یه جمله تیکه دار براش بفرستم دلم خنک شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دنیا اومد نزار بغلش کنه بگو آخه شما پسر میخواستی دست به بچه من نزن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

چرا اشک می‌ریزی حیف اشکات نیست؟ اگر تو قوی باشی با اعتماد به نفس باشی کس دیگه هم جرات نمی‌کنه چیزی به روت بیاره. فدای سرت که اینجوری گفته مگه حرف اون سنده پیرا ۷۰ درصدشون همینن