2777
2789

بچه ها سلام. گفتم بین این همه تاپیک منم ی کار مثبتی بکنم. خانومای خوشگل با امکاناتی ک تو این سایت داریم تنها کاری ک میتونم بکنم اینه ک لغت یادتون بدم. البته همین هم کلی مفیده. من خودم زبانم خیلی خوبه مخصوصا اسپیکینگ اما لغت خیلی کار نکردم و کمی ضعیفم.حالا تو این تاپیک من هرروز ۶تا لغت میزارم براتون تا باهم تمرین کنیم.وقتی باهم باشیم دیگه تنبلی نمیکنیم.

✔✔✔ فقط ی لطفی بکنین بچه ها رو اینجا تگ کنین و تاپیکو معرفی کنید تا زیاد شیم✔✔✔✔.

هرچی بیشتر باشیم هیجانش بیشتر میشه.بیاین اعلام حضور کنین ببینم چندتا میشیم و بعد لینک ۲ تا نظرسنجی رو میزارم حتمن نظرتونو اونجا بهم بگین تا بتونم بیشتر کمکتون کنم و ایشالا شروع کنیم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم تدریس میکنی بهم کتابی رو؟؟

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

ایده خوبی داری مهربون، منم هستم 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا