2777
2789
عنوان

نامزدم بهم کلی تهمت ناحق و ناروا زده

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 46 پست
عزیزم مشخصه که عزت نفس نداری و اعتماد به نفست خیلی پایینه. این آقا اصلا ارزش نداره که باهاش بمونی چ ...

عزت نفسمو ازم گرفت ابرومو برد خدا ابروی خواهرشو ببره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جداشو ازش لیاقتتو ندارع میدونم گفتنش اسونه اما حیف میشی اگه بمونی باهاش تولیاقتت بهتر از این ادم پست فطرته ک داره از توسواستفاده میکنه واگذارش کن بخدا وازش جداشو

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

خدایا چیکار کنم با این بی آبرویی خدا چرا جوابشو نمیده ک ناحق ابرومو برده 

عزیزم میبینی جوابش رو میگیره فعلا اولشه 

همین اعتیاد بدترین چیزه

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜

همون اولشو خوندم میگم تقصیر خودته یعنی چی زد کنار امدم اعتیاد داره کنار امدم کنار چی امدی مگه چیز کمیه به کدوم امید کنار امدی کدوم زندگی میتونیردست بزنشو حل کنی میتونی اعتیادشو ترک بدی ک کنار بیای

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
چجوری آبرومو جمع کنم من نمیخوامش دیگه ازش متنفرم  ابرومو از دروغ برده تهمت ناحق زده ب من

آبرو رو خدا میده، خدا هم میبره

دست بنده نیست  که ببره

با حرف چرت و پرت یکی دیگه آبروی آدم چیزیش نمیشه

بهم بزن تموم شه

ارزش موندن داره ایا؟

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
چجوری آبرومو جمع کنم من نمیخوامش دیگه ازش متنفرم  ابرومو از دروغ برده تهمت ناحق زده ب من

شکایت کن و ادعای حیثیت اگر مطمیننی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
آبرو رو خدا میده، خدا هم میبره دست بنده نیست  که ببره با حرف چرت و پرت یکی دیگه آبروی آدم چیز ...

من ک تموم کردم اون اومده ابرومو برده بخاطر رفتارهای زشتش گفتم جدا میشم اونم اومده میگه بخاطر ی نفر دیگه این کارو میکنه و کلی تهت زده نا حق بی ابرویی کرد

عزت نفسمو ازم گرفت ابرومو برد خدا ابروی خواهرشو ببره 

عزیزم به حرف گربه سیاه بارون نمیاد. مهریه تو بزار اجرا و جدا شو. هیچکس برای حرفهای یه معتاد پارانویید ارزش قایل نیست. دو سال که بگذره همه متوجه میشن کی خوب بوده کی داغون بی چشم و رو