2777
2789
عنوان

هفته 16 بارداری هستم توروخدا بیاین

233 بازدید | 11 پست

سلام دوستای مهربونم

من تو هفته 16 و ۵ روز بارداری هستم 

تقریبا از 14 هفتگی یه تکونای ریزی حس میکنم از نی نی مثل ترکیدن حباب یا حرکت ماهی

الان 3 روزی هست اصلا تکون نمیخوره حتی شیرینی خوردم ب چپ خوابیدم بازم فایده ای نداشت

خیلی میترسم یعنی طبیعیه من ک تا الان حسش کردم الان ۳ روزه هیچ حرکتی حس نمیکنم؟

هفته دیگه سنو آنومالی دارم استرس تمام وجودمو گرفته

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه حرکاتش زوده

ولی من وقتی نگران میشدم زودی میرفتم بهداشت محله مون که پرونده داشتم با دستگاه ضربان قلبشو گوش میدادم میومدم

خیلی هوامو داشتن خدا خیرشون بده خیییلی ام مهربون بودن

Unutma ki bu sadece kötü bir gün, kötü bir hayat değil 🌹

منم تو هفته ۲۲ ام دقیقن چن روزه تکونای نی نیم کم شده تپش قلب میگیرم از استرس ۱۲ ام وقت دکترم بود ولی من فردا میرم حتمن 

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      
الان زوده ک اگه یه روز حرکت نکنه نگران بشی

اخه حرکاتش بعضی وقتا جوری بود که پوست شکمم یه کوچولو حرکت میکرد

الان سه روزه که هیچ حرکتی نداشته تا قبلش خیلی وول وول میکرد تو شیکمم

نگران کننده نیست ؟؟

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

من ازهفته بیست حرکتشوحس کردم.

اونم خیلی کم بود دو سه روز یه بارحس میکردم

الان زوده نگران نباش۲۸ هفته به بعدبایدنگران حرکتاش بشی

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
اشکال نداره قرار نیست ک هر روز تکوناشو حس کنی از هفته 24 به بعد هر روز باید حس بشه 

جدی؟؟؟یعنی شما هم تو هفته ۱۶ حسش نمیکردی نی نیو؟