2777
2789
عنوان

دکتر علی نبی پور جراح بینی در کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 28379 بازدید | 49 پست
از هر مراجعه کننده هرچقدر بتونه میگیره ، نرخ مصوب نداره ، خیلی غیر حرفه ایه ، والله من که شک دارم اص ...

منم پیش ایشون چندماه پیش عمل کردم هم نوک بینیم کج شده هم کلوملای بینیم افتادگی پیداکرده ولی متاسفانه قبول نمی کنه متاسفانه بعدازعمل ازچندنفرشنیدم که بعضی ازجراحیشون رو میده به دستیارشون که اون عمل کنه من خودم تو اتاق عمل دستیارشون رو بالای سرم دیدم که ازم پرسید چه مدلی میخوای ولی اصلافکرنمیکردم که اون من عمل میخواد بکنه الانم گندی که زدن رو قبول نمیکنن نگران هم نمیگیرن دارم دیوونه میشم 

منم پیش ایشون چندماه پیش عمل کردم هم نوک بینیم کج شده هم کلوملای بینیم افتادگی پیداکرده ولی متاسفانه ...

وقتی میری پییشون برای مشاوره ده تاعیب ازبینیتون درمیاره ولی بعدازعمل وقتی شماازبینیون و کارشون ازشون گلایه میکنیدوعیب هاشونودرمیارید اصلا قبول نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند جا رفتم برای جراحی که نمونه کارهارو ببینم خیلی خوش نیومد ... تهران هم واقعا سختم بود چون گیج ...

سلام شما پیش دکتر نبی پور عمل کردین چطور شد راضی بودین مدل بینیتون گوشتی یا استخونی؟

عزیزم من مطبشون که رفته بودم رضایت مندی بیماراشون خیلی زیاد بود من خودمم از کارشون خیلی راضیم

دروغگو قبلاً دیدم یجا پیام گذاشتید با وقردوست عمل کردم راضیم بعد اینجا میگی با نبی پور واقعا لعنت بر دکترهایی که تبلیغ الکی میکنن دکتر اگه کارش خوب باشه نیاز به تبلیغ نداره خواهش میکنم گول نخورید دوستان