2777
2789
عنوان

دکتر علی نبی پور جراح بینی در کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 28361 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نبی پور ، برعکس تبلیغاتی که انجام میدن بسیار بی اخلاق و نامنظم هستن ، روزانه ۱۲ تا ۱۵ جراحی انجام میدن ، که بعضا در کلینیکهای پایین شهر و با استاندارد پایین ، وقت دهی برای عمل و مطبشون بی نظم هست ، و حتی زورشون میاد از بیماراشون عذرخواهی کنن ، هزینه ی جراحی هارو به حساب افراد مختلفی میگن که بیمارا باید واریز کنن که مبادا مالیات پرداخت کنن ، واقعا نمیدونم چرا به کار این پزشکا کسی نظارت نمیکنه 

سلام گلم میشه بگید پیش دکتر نبی پور عمل کردید یا ن؟از نتیجه ش راضی هستید؟

واقعا از نحوه ی برخورد و جراحیشون راضی نیستم ، فقط پولو میشناسه ، خیلی پولکی و بی اخلاقه  ، توی مطبش حتی یک گاز استریل و قطره نمیزاره ، 

هزینش چه قد شد؟؟؟؟

از هر مراجعه کننده هرچقدر بتونه میگیره ، نرخ مصوب نداره ، خیلی غیر حرفه ایه ، والله من که شک دارم اصلا خودش جراحی هارو انجام میده یا نه ، از رو صندلیش تکون نمیخوره 

من جراحی بینمو پیش دکتر علی نبی پور  انجام دادم واقعا کارشون حرفه ای و عالیه همون مدل که دوس ...

تورو خدا دست از تبلیغات الکی بردارید ، احتمالا شما با ثادق نیستید و یا کار تبلیغاتی انجام میدی برای نبی پور

دکتر نبی پور عالی هم‌بینی گوشتی هم استخوانی و خیلی خوب عمل میکنه حرف نداره چندتا از دوستام پیشش عمل کردن با اینکه بینی گوشتی داشتن خیلی خوش فرم شده و چهرشون تغییر کرد منم میخام برم پیشش ماه بعد

سلام به همه ی عزیزان ، ازتون خواهش میکنم گول تبلیغاتو نخورید و با دقت و تحقیق برید برای جراحی ، ببینید طرف اصلا خودش جراحی میکنه یا خودش میشینه چای میل میکنه و کادر اتاق عمل جراحی میکنن، دکتر نبی پور جراحی هاشونو خودش انجام نمیده ، تحقیق کنید 

دکتر نبی پور عالی هم‌بینی گوشتی هم استخوانی و خیلی خوب عمل میکنه حرف نداره چندتا از دوستام پیشش عمل ...

سلام عزیزم رفتین پیش آقای دکتر برای عمل بینی راضی بودین شما؟ مشکل تنفسی ندارین؟