2777
2789
عنوان

دکتر علی نبی پور جراح بینی در کرج

28206 بازدید | 49 پست

سلام دوستان
من برای عمل زیبایی بینی ام دنبال یه جراح بینی خوب تو کرج می گردم. بینی من کاملا استخونیه و اینکه میخوام ببینم اگه فانتزی عمل کنم خوب میشه به نظرتون؟

به من گفتن دکتر علی نبی پور  بینی های فانتزی رو خیلی قشنگ عمل میکنن نمونه کاراشونم دیدم 

اینجا کسی هست که پیش آقای دکتر عمل کرده باشه؟ نتیجه اش چه جوری بود؟ طول دوره نقاهت و مراقبت های بعد از عمل تونم بگید لطفا   

اره اتفاقا منم که کرج زندگی می کنم رفتم مطب دکتر نبی پور اونجا وقت گرفتم برای جراحی بینی م اول شکلی با دقت و حوصله مشاوره گرفتم ازشون بعدش هم بهم وقت دادن که بیینی گوشتی عمل طبیعی انجام بدم. اینجا هم می تونید نمونهکارهاشو تو سایت ش ببیندhttps://dr-nabipour.ir/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند جا رفتم برای جراحی که نمونه کارهارو ببینم خیلی خوش نیومد ... تهران هم واقعا سختم بود چون گیج میشدم که برم این همه پزشک ببینم یه خانومی تو سالن زیبایی دیدم که بینیش واقعا خوب بود .. چهرش هم شبیه خودم بود .. عکس قبل از عملش رو بهم نشون داد دهنم باز مونده بود . دیگه پرسیدم دیدم که دکتر نبی پور عمل کرده .. خوشم اومد خیلی .

رفتم برای مشاوره مطبشون که خیلی شلوغ بود ، همه هم راضی بودن از عملاشون ، میگفتن خیلی دکتر دقیق و با سلیقه ای هستن . خود دکترم بهم  گفتن که واقعا نتیجه ی موفقی داره چون بینی من استخونی هستش ... حالا وقت گرفتم برای بعد از عید تو اردیبهشت عمل کنم . دعا کنید خوب بشه . 

وای من پیش جراحی زیبایی بینی  انجام دادم خیلی خیلی از کارشون راضی بودم 

من خودم بهشون گفتم میخوام بینی کاملا طبیعی باشه واقعا دکتر نبی پور  به حرفام گوش کرد و بینی مو همونجور که دوست داشتم برام جراحی کرد خیلی هم ازشون واقعا ممنونم 

این کانال یوتیوب شونه فیلمهای عمل بینی رو گذاشتن
https://www.youtube.com/channel/UCHhmCLM1nLBkJinea4PGpwA

09363091819 / 02632216403