2777
2789

نه هیچوقت از تلاش کردن دست بر ندار!! 

امید داشته باش 

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

مسخره ترین چیزی بود که میشد بخونم امروز

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی از چاله به چاه افتادنه کلا واسه هیچکی راه خوبی نیست که بری با دست خودت خودکشی کنی بعداون دنیا عذاب باید بشی اونم چه عذابی 😐😐😐😐😐با خودکشی خلاص نمی شی 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

نه راه خوبی نیست ...

چرخ بازیگر از این بازیچه ها بسیار دارد...

انقدر دلیل هست که آدم تو زندگیش امید پیدا کنه

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           
حرف از خودکشی برات مسخرس؟

نه من خودم حرف از خودکشی زیاد زدم ومیزنم ولی دلیلت مسخره س،اول زندگیته یه تفرو میخوای حالا بشه یا نشه،خودت چندسال دیگه به این حرفات مبخندی،به نظرت منی که الان ۳۰ سالمه با عشق اولم ازدواج کردم؟بقیه ادما چی؟یا تو این سن به چی رسیدم که تو که ازماها جوونتری توقع داری تاالان رسیده باشی؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹