2777
2789
عنوان

حرفهای شوهر خیانتکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3911 بازدید | 107 پست
وقتی پدر مادرت با یه مشکل بچه هاشون کارشون میکشه بیمارستان  من چی کنم اگه از غصه من دق کنن بقی ...

عزیزم نمیشه دست روی دست گذاشت با این شوهر اشغالی که تو داری تو روحیه ی بچه هاتم خیلی تاثیر میزاره بشین قشنگ باهاشون حرف بزن خلاف که نمیخوای بکنی خب

بشینم زندگی کنم به چشم یه نوکر عاشق بهش نگاه کنم که خرجمو میده بالا سر بچه هامه و منم دوباره داره دو ...

باور کن اگر جدا شی بچه هان خیلی خوشبخت ترن نمیخواستم اینو بگم ولی من خودم تویه یه خانواده از هم پاشیده بزرگ شدم فقط بخاطر اینکه میخواستن خانواده بالا سرم باشه باهم زندگی کردن و طلاق نگیرفتن ولی من هروزه خدا میگم با این کارشون منم بدبخت کردن چون تمام مدت توی جنگ روانی بزرگ شدم و بدترین روزای زندگیم رو گذروندم الان ازدواج کر‌دم و هروز خداروشکر میکنم که ازون جهنم خلاص شدم تروخدا بچه هاتو بدبخت نکن گذشت اون زمونه که بچه ها نیاز صد درصدی که اقا بالاسر داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پدر مادرت با یه مشکل بچه هاشون کارشون میکشه بیمارستان  من چی کنم اگه از غصه من دق کنن بقی ...

هه همه ی ما در این شرایط به خاطر غصه دل پدر مادرمون کوتاه میام که خدانکرده سر ما چیزشون نشه

متنفرم ازش. روزی هزار بار میگم خدایا چرا

ببخشید

ولی من اگ جای شما بودم همون موقع شوهرم و رفیقِ نارفیقمو آتیش میزدم

با توأم ای رفته از دست🖤هرکجا باشم غمت هست🖤کاش روز رفتن تو🖤گریه چشمم را نمیبست🖤
آره میدونم  بچم سردردهای عصبی داره

خب دیگه نمیگم طلاق بگیرید جدی تا دادگاه برید درخواست بدید ی تکونی به خودش بده 

اونجا تعهد بده که از این کارا دیگه نکنه 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
باور کن اگر جدا شی بچه هان خیلی خوشبخت ترن نمیخواستم اینو بگم ولی من خودم تویه یه خانواده از هم پاشی ...

متاسفانه عمه ی منم همین مشکلو دارن پدربزرگم اینا سر این چیزای مسخره و احمقانه که ابرومون میره و فلان دخترشونو بدبخت کردن تو ۳۰ سالگی پیر شده و عصبی بچه هاشم به شدت عصبین بخاطر اون شرایط 

استارتر اگه شوهرت از پدر ومادرت حساب میبره ،به عنوان قهر برو خونه پدر ومادرت وفقط اونارو درجریان بذار ،وبگو تا اینکارهاتو تموم نکنی وبه یه تصمیم درست وحسابی نگیری بر نمی گردم ،یا من وبچه ات یا این کارات 

وواقعا سر حرفت بمون حتی اگه ماهها طول بکشه ،تعهد بگیر ازش چند نفر از بزرگان هردو طرف امضا کنن 

حق طلاق وحضانت بچه اتو بگیر 

بعد اگه تعهد داد برگرد ،ووقتی برگشتی انگار که چیزی ازش ندیدی چون مشاور میگه وقتی خیانت رو بخشیدی دیگه نباید به روی طرف بیاری ،ان شا الله که خدا به دل وچشمش حیا بده وچشم ودل پاک زندگیتون ادامه پیدا کنه

شما ک راهی نداره ب عشق و حال خودت و بچه هات برس و از زندگی لذت ببر اونم بره با همون هرزه ها نیازشو ...

آره فعلا راهی ندارم

تا بچه هام بزرگ شن 

ولی سخته. کاش بهم میگفت نمیخوامت راحتر بودم دیگه بریدم

حالیش نیست

استارتر اگه شوهرت از پدر ومادرت حساب میبره ،به عنوان قهر برو خونه پدر ومادرت وفقط اونارو درجریان بذا ...

عزیزم خواهرمم همینو گفت 

گفت برو حتی اگه شد دو سه ماه بمون بزار صد بار بیاد بره تعهد بده 

اما خودم گفتم حرفم تو فامیل میپیچه مطمنم 

خواهرم خیلی گفت 

مگه نمی گی موقعیت طلاق نداری خب بشین سره زندگیت از بچه هات مراقبت کن تو کارای اونم سرک نکش ببخشید ول ...

آره عزیزم میدونم 

دیگه رسیدم به ته خط که این مریضه 

کاش زنا هم میتونستن والله میرفتم منم صیغه میکردم حیف نمیشه

هنوز به سن زدواج نرسیده 17 سالمه 

اووووووه...  

خو پس حالا حاللللاها گووووول نخوری

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
آره میدونم  بچم سردردهای عصبی داره

گلم شما خودت نمیخوای زندگیتو تعغیر بدی دوس داری شرایطتو و فقط داری ناله میکنی انقد ضعیف نباش سفت و سخت برو خونه بابات بچه هاتم ببر مردم هرچی میخوان بگن جهنم مگه ا‌م چند بار به دنیا میاد که زندگیشو زهره ماره خودش کنه برو خونه بابات میگی مشکل مالی ام که ندارن خودت برو سرکار بچه هاتو توی رفاه و شادی بزرگ کن بزار طعم زندگی رو بچشن هم خودت هم اونا حالا اینده با مرد خوب اشنا میشی یا ازدواج میکنی یا نه زندگی که به اخر نرسیده من انقد دیدم کسایی که ازدواج مجدد کردن انقدرم خوشبختن قوی باش و به بچه هات بازنده بودن رو یاد نده الگوی بچه هان باش نزار همیشه به چشم یه زن ضعیف و افسرده ازت یاد شه دورو بریات قطعا درکت میکنن و پشتت وای میستن خام حرفای شوهرت نشو ادم عوضی هیچوقت سالم بشو نیست

گلم شما خودت نمیخوای زندگیتو تعغیر بدی دوس داری شرایطتو و فقط داری ناله میکنی انقد ضعیف نباش سفت و س ...

در اخر هم اگر طلاقت نداد انقد بمون خونه بابات تا بلخره خسته شه طلاقت بده نهایتا مهرتم ببخش یه خونه بگیر برید با بچه هات بمونید مستقل والا دیونه ای داری تحمل میکنی