2777
2789

بچها من شوهرم اعتیاد داشت الان نزدیک ۴ماهه ترک کرده وقتی که استفاده میکرد انقدرر با احساس بود که حد نداشت بدون بغل من نمیخواد انقدر نازمو میکشید قربون صدقم میرفت...اما حالا عادت کردم دیگه شبا بغلم نکنه تازه داشتم با این کنار میومدم که دوشبه جاشو ازم جدامیکنه امشبم اومد بهم گفت نمیتونم رو تخت بخوابم میرم پذیرایی بخوابم فهمید ناراحت شدم فقط اومد گفت بوسم کن بدونم ناراحت نیستی منم الکی بوسش کردم بره رفت گفت حالا ببینم شاید اومدم منم گفتم نمیخوام بیای به شوخی گفت خودخواهه بیشور گفت وقتی اونجا میخوابم راحت نیستم چیکارکنم منه بدبخت بیچارم وقتی اون پیشم نمیخوابه خواب ازسرم میپره الان دوشبه که اونجا میخوابه صبح انگار که یه چی گم کرده باشم میرم پذیرایی میبینم خوابیده ناچار میام تنها میخوابم این طرف..وای بچا دلم تنگ شده واسه بغل کردناش واسه این که جز اینکه نیاز جنسی داشته باشه بیاد سمتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو برو تو سالن کنارش بخواب تو سروع کن نزار به نبودت عادت کنه بگو بدون محبتات خوابم نمیبره

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

الان مشکل بزرگترش اعتیاد بابد کمک کنی ک‌برنگرده

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خب توعم میرفتی پیشش

بهش گفتم خب چرا نمیگی بیام پیشت بخوابم میگه اخه الان مثل اونموقع نیست که خیلی چرخ میزنم دوتامون نمیتونیم راحت بخوابیم اخه پذیرایی بالا کوچیکه