2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1232182/از-بین-شما-کسی-هست-تو-خواب-صادقانه-با-امواتش-رابطه-داشته-باشه-و-از-برزخ-و-شب-اول?postId=165456503

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ ترسناک بودن گفتم

نه عزیزم ترسناک نیس هنوز که هنوزه چهار پنج ساله فعاله بخونی و البته اگه اعتقاد داشته باشی حال دلت خیلی خوب میشه و کمکت میکنع هم این دنیا و هم اون دنیا

خواهرم امروز صبح یه خواب عجیب دیده خلاصه تعریف میکنم

خاله بابام ۴،۵ سال پیش فوت کرده،خواهرم میگه خواب دیدم من و تو رفتیم قبرستون،دیدم خاله ی بابا از قبرش بلند شد نشست،بدنش نصفه بود اصلا پا نداشت،لاغر،چهرش سیاهه سیاه،لباساش کهنه وپاره😨😢بود ،خواهرم میگه به من وتو یه حرفی میگفت  با صدای تهِ گلواما ما نمیشنیدیم،،رفتیم نزدیکتر گفتیم خاله چی میگی؟حالت خوبه؟گفت نه حالم خوب نیست ،اسم یه خانمی رو با زور گفت،گفت اصلا حالم خوب نیست دارن اذیتم میکنن توروخدا پنج هزار تومن به اون خانم بدهی دارم اونو بدین دارم عذاب میکشم😟کمکم کنین،،خیلی ناراحت بود،،،خواهرم میگه درسته پا نداشت اما سرپا شد به یه عصا تکیه داده بود عصاش هم اسکلت یه آدم بود،،اینو که به ما نشون داد برگشت تو قبرش خوابید😰😰زنگ زدیم به دخترش گفتیم گفت حتما پیگیری میکنم

زن خوبی بود نماز روزه مهربون باحجاب...اما یه دونه حق الناس ببینید چه بلایی سرش آورده،اگه دوست داشتین براش یه صلوات بفرستین🙏

این نمونه یکی از خوابای یکی از خانومای گل تو تاپیکه نام کاربریشون حکت خداس،توی تاپیکی که معرفی کردم پر ازین خوابای صادقه اس..فقط بی زحمت دوستای گلم حداقل یه صلوات برای مامانم و شادی روحش بفرستین

@حکمتخدا‍