2777
2789
میگم کسی مث تو تحملم نکرد  هر چند توام چندباری  بگذریم چرا شبیع ادم فضاییم؟

من چن باری چی؟

اینو نگی جدی اعصابم خورد میشه ها  

چون هسی

توضیحش طولانیه

کاش میشد ی سیم بکشم از مغزم به مغزت لازم نبود اینقد هی بنویسم یا حرف بزنم😂

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
من چن باری چی؟ اینو نگی جدی اعصابم خورد میشه ها     چون هسی توضیحش طولانیه کاش میشد ی ...

نمیگم وقتی نیمع میزنم ینی نمیگم باید خودت بفهمی

من واقعا تو مغزم هیچی نیس جدی میگم

تازه رفتم تو هوای سرد مغزم باد بخورع کلی متن تو سرم ردیف کردم واقعا باحال بود اومدم بنویسم همش یادم رفت

هر چی فک میکنم یادم نمیاد 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم وقتی نیمع میزنم ینی نمیگم باید خودت بفهمی من واقعا تو مغزم هیچی نیس جدی میگم تازه رفتم ...

من فقط ی بار سعی کردم ازت دور بشم ک اونم بهت گفتم چرا 

خوبه ک حیاط دارین

من فوقش میتونم کلمو از پنجره ببرم بیرون😂😂😂😂

ی مبل دارم قبلا کنار پنجره بود شبا شمع روشن میکردم پنجره رو باز میکردم میشستم روش کتاب میخوندم

به کنج دلیت فک کن یادت میاد😶

من فقط ی بار سعی کردم ازت دور بشم ک اونم بهت گفتم چرا  خوبه ک حیاط دارین من فوقش میتونم کلمو ...

چرا؟یادم نیس 

ار حیاط بزرگ داریم با ی باغ ک از حیاطمون جداس 

جالب اینع حیاطمون کلا سر پویدس تابستون و زمستون راحتیم

خونمون خیلی بگم انچنانیع ن نیس خیلی معمولی 

اما راحتم دوسش دارم

من ب هیچکی فکر نمیکنم 

کنج دلی چیزی نیس ک تو فکر میکنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چرا؟یادم نیس  ار حیاط بزرگ داریم با ی باغ ک از حیاطمون جداس  جالب اینع حیاطمون کلا سر پو ...

ینی اینقد بی اهمیت بود ک یادت رفت؟😒

چ خوب واقعا

منم خالم اینا شمالن ی حیاط بزرگ دارن توش همه چی کاشتن 

ولی میدونی چیه؟ من فوبیای حشره دارم اصلااااا نمیتونم میون گل و گیاه و جنگل دووم بیارم😅😅😅با اینکه خ دوس دارمشون

میدونم کیه

ینی اینقد بی اهمیت بود ک یادت رفت؟😒 چ خوب واقعا منم خالم اینا شمالن ی حیاط بزرگ دارن توش همه چی ک ...

چیزی تو زندگیم اهمیت ندار 

من ک گفتم ذهنم عین ی ماهیع ناراحتی ندار پس البتع فک نکنم ناراحت شی 

ی بار یادمع قهر کردی 

منم از حشرات بدم میاد 

ی درخت ب اسم خودم کاشتم 

گل زیاد داریم 

همشم گلدون مامانم علاقع خاصی دار 

راستشو بخای هیچ حسی ب گل نداشتم ی ساله یکم علاقمند شدم فقط یکم

چیزی تو زندگیم اهمیت ندار  من ک گفتم ذهنم عین ی ماهیع ناراحتی ندار پس البتع فک نکنم ناراحت شی& ...

شدم مگه من دل ندارم ها😒

منظورت از چن بار همون بود؟ چون من اون چیزی رو ک تو فکرشو میکنی نکردم نصفه نگو واقعا رو مخه

مامان منم عااااشق گل و اینجور چیزاس ی قسمت خونمون فقط گلدونای اونه ب جز بالکن😂منم دوس دارم تو اتاقمم گلدون دارم ولی خیلییی علاقه ندارم

نمیخای بخوابی؟

شدم مگه من دل ندارم ها😒 منظورت از چن بار همون بود؟ چون من اون چیزی رو ک تو فکرشو میکنی نکردم نصفه ...

نشو پس من بلد نیستم از دل در بیارم عذاب وجدان نده بم 

نمیدونم منظورت چیع حتما بم بگو 

چرا بریم دیر وقت ایشالا ک فردا نیام سایت یکم ب کارام برسم

نشو پس من بلد نیستم از دل در بیارم عذاب وجدان نده بم  نمیدونم منظورت چیع حتما بم بگو  چر ...

من بدبخت فردا کلاس دارم😂💔

ببینمت تیر بارونت میکنم😂

شبت بخیر 😙💖💖💖

من بدبخت فردا کلاس دارم😂💔 ببینمت تیر بارونت میکنم😂 شبت بخیر 😙💖💖💖

ار کن

شبت بخیر