2777
2789
عنوان

روزی مسیح .....

93 بازدید | 17 پست

روزی مسیح به درختی بی بار رسید. به درخت نگاه کرد. و بعد تاملی درخت را برای همیشه خشک کرد.‌

یکی از حواریون پرسید چرا درخت را خشک کردی!

مسیح جواب داد. اگه روزی به اندازه من ایمان داشتی هم قدرت درک و حکمت اینکه چرا درخت را خشک کردم پیدا خواهی کرد. و هم با ایمانت کوهی جا به جا خواهد شد.‌

معجزه همیشه از ایمان رخ می‌دهد. و بعد پیامبران کسی دیگر به اندازه آن ها ایمان نداشت. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

🙄😑

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی نکرده فقط به خاطر بی بار بودنش خشکش کرده، البته قطعا مسیح اینکارو نکرده و این یه روایت غلط ...

عزیزم چرا به بی بار شدن توجه می‌کنی. موضوع اینه که میگه اگه ایمان داشته باشی. هر کاری میتونی بکنی. حتی جاذبه جا کردن کوه. 

به جزییات توجه نکن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
کار خوبی نکرده فقط به خاطر بی بار بودنش خشکش کرده، البته قطعا مسیح اینکارو نکرده و این یه روایت غلط ...

حضرت خضر هم در سفرش خیلی کارها کرد که همراهش اول بی تابی کرد. و بعدا دلیلها رو فهمید قانع شد. 

مثلاً بچه ای راکشت. ولی بعدا توضیح داد که اون بچه بزرگ بشه. باعث کفر والدینش میشه. 

عزیزم چرا به بی بار شدن توجه می‌کنی. موضوع اینه که میگه اگه ایمان داشته باشی. هر کاری میتونی بکنی. ح ...

اتفاقا اصلش همونه، 

میگه مسیح دیده یه درخت بی باره خشکش کرده، بعد حواری گفت چرا خشکش کردی؟ مسیح گفته اگر به اندازه من ایمان داشتی میتونستی حکمت خشک کردنشو درک کنی! حکمتش همون بی بار بودنش بوده دیگه

آخرش میگه اگه ایمانت قوی باشه میتونی کوه هم جا به جا کنی، که بعد از پیامبران هیچکس اندازه اونها ایمان نداشته، 

این قسمت آخرش درسته

ولی قبلش کاملا غلطه، حتی اگر به قول شما جزئیات باشه

حضرت خضر هم در سفرش خیلی کارها کرد که همراهش اول بی تابی کرد. و بعدا دلیلها رو فهمید قانع شد.  ...

فکر کنم من و شما نمیتونیم باهم در مورد این موضوع بحث کنیم، 

چون به نظر من این کار هم غلطه و پایه ش فقط تحجره،

اون زمان شاید این دلیل قانع کننده بوده اما الان خیر

اتفاقا اصلش همونه،  میگه مسیح دیده یه درخت بی باره خشکش کرده، بعد حواری گفت چرا خشکش کردی؟ مسی ...

قسمت آخرش خودم گفتم. جایی ننوشته. 

موضوع درک کردن اتفاقاتیه که برامون می افته. گاهی مریضی و گاهی مرگ و اتفاقات بد. درکش زمانی که ایمان زیاد باشه راحت میشه

فکر کنم من و شما نمیتونیم باهم در مورد این موضوع بحث کنیم،  چون به نظر من این کار هم غلطه و پا ...

نه من عاشق بحثم. و نظرت برام محترمه. ببخشید اگه تا تحت شدی. 

منظورم اینه در برابر اتفاقاتی که سخته و درکش مشکله. ایمان میتونه کمک کنه  

وگرنه درخت فقط به تمثیله. تمام حرفهای مسیح حالت از مثال و امثال داره. همین 

نه من عاشق بحثم. و نظرت برام محترمه. ببخشید اگه تا تحت شدی.  منظورم اینه در برابر اتفاقاتی که ...

اخه ببینید مثال باید درست باشه، مثال خشک کردن درخت بی بار، دقیقااااا مثل کشتن زن یا مرد نازاست! حالا یا کشتن جسم یا کشتن روح

آیا این درسته؟؟ بعد ما بگیم نه این حتما حکمتی داشته!

این صحبت شما که میگین با ایمان داشتن تحمل سختی ها راحتتره درسته کاملا، 

مثل زمانی که خدای نکرده یه بچه مریض میشه و فوت میکنه، اینجا مادر و پدرش فقط با ایمان قویه که میتونن تحمل کنن

ولی اون حکایت مسیح یا خضر اصلا مثال خوبی برای این قضیه نیست

اخه ببینید مثال باید درست باشه، مثال خشک کردن درخت بی بار، دقیقااااا مثل کشتن زن یا مرد نازاست! حالا ...

من خودم سال هاست که بچه ندارم. اگه به ناراحت شدنه. من باید ناراحت بشم. میتونی تو تاپیک ای قبلم ببینی. 

و پدر و مادرم فوت شدن. اینم میتونی ببینی. 

ولی درک میکنم. به حکمتش احترام میگذارم. و ادامه میدم. 

چون اینا همه میگذره. حتی اگه سخت باشه. 

خیلی چیزا هست که میتونم بگم. ولی خب خیلی زیاد میشه. 

گاهی تاپیک میزنم. که همه نسبت به آینده امیدوار کنم. نسبت به امید داشتن. 

و اینکه اگه دنبال معجزه هستن. فقط کافیه به خودشون نگاه کنن. معجزه از درون ما و از ایمان ما رخ میده. 

من خودم سال هاست که بچه ندارم. اگه به ناراحت شدنه. من باید ناراحت بشم. میتونی تو تاپیک ای قبلم ببینی ...

خب عزیزم نیتت خوبه، منم چندسال بچه میخواستم و نمیشد به خدا میگفتم هروقت به صلاح خودمون و بچه س بهمون بده، ایشالا هروقت به صلاح شماهم بود خدا دامن شمارم سبز کنه

حالا من برات یه متن امیدوارکننده و زیبا میفرستم، یکم صبر کن

لازم نيست كه سردربياوريد كه #خدا چطور ميخواهد مشكلات شمارا حل كند...

اين مسئوليتِ اوست

كارِ شما نيست...

كارِ شما اين است كه به خدا ايمان و اعتقاد داشته باشيد

كارِ شما اين است كه با ايمان و انتظار زندگي كنيد

آن موقعيت را به خدا بسپاريد و اعتماد كنيد...

خدايِ ما، خداي مافوقِ طبيعي ست، او مي تواند آنچه را بشر نمي تواند انجام دهد ، به انجام برساند.

او محدود به قوانينِ طبيعت نيست؛

فقط همه چيزرا به خودِ خدا بسپار....

آنوقت مي بيني كه همه چيز بهتر از آن چيزي كه فكرش را بكني پيش مي رود...

اخه ببینید مثال باید درست باشه، مثال خشک کردن درخت بی بار، دقیقااااا مثل کشتن زن یا مرد نازاست! حالا ...

مثال خوبی هست. جایی که ایمان باشه. هیچ وقت فکر اینکه خدا بد بخواد وجود ندارد. 

وگرنه مثال خواست خدا از ابراهیم برای سر بردن پسرش که از همه بدتره. وقتی که حتی لحظه ای فک نکرد به انجام ندادنش. 

ایمان از اعتماد کامل میاد.‌

لازم نيست كه سردربياوريد كه #خدا چطور ميخواهد مشكلات شمارا حل كند... اين مسئوليتِ اوست كارِ شما ني ...

ممنونم. 

بسیار زیبا بود