حق داری...مشیت الهیه...خدایش بیامرزاد براش فاتحه بخونو قرآن هم تو آروم شی هم اون شب اول قبرشه راحت بگذره براش
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه با آهنگاش برای دوری از عشقم گریه میکردم حالا که صداشو میشنوم یاده چهره ی معصومش میفتم خدا ریشه کن کنه این سرطانو که سر یکسال جوونه مردم رو آب کرد
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد
خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
یکی هست ،که امشب، یه ملت واسه اون میخونن .ولی اون خوابه نمی خوایم بدونه واسه اونه که قلب ما این همه بیتابه یه تابوت.یه مشت خاک که الان شده همدم این دل دیوونه یه چشمی که خیسه پر از اشکه و کسی دیگه اونو نمی ببینه یه روز همینجا.صبح یه جمعه. یه دفه گفت داره میره چیزی نگفتیم.اخه نخواستیم روحشو غصه بگیره گریه می کردیم وقتی که می رفت میدونستیم که آرومه چشاشو بسته.دیگه نمیشه واسه ی این دل بخونـــــــــــــــه یکی هست تو قلبم که امشب واسه اون می نویسم و اون خوابه یه قلبی که امشب زیر خرمنی از خاکه....!
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد
خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش