2777
2789

امشب شب ولادت امام جواد هست. مولود پربرکتی ک با قدم گذاشتن در این دنیا،  گرد غم و حزن ناشی از طعنه و کنایه مردم رو از صورت مبارک پدر زدودن. 

امام رضا برای این فرزند پربرکت صبر بسیار کردند. سالها.

امشب شب عیدیه. خصوصا چشم انتظاران فرزند.  امشب مهمونی دعوتیم. جا نمونید😉التماس دعا

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میلاد با سعادت گلدسته ی امام رضا علیه‌السلام امام جواد علیه السلام مبارک باد ❤️❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷🌷🥰🥰🥰🥰

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

امشب امام ما پس از سالها انتظار، حاجت روا شدند و خوشحالند. قطعا از سفره سخاوتشون بی نصیب نمیمونیم. 

انشالله خدا به همه یه فرزند سالم بده.الهی آمین...

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
ممنون از تاپیک خوبت، برا منم دعا کنید، بعد از دوتاسقط خدا بهمون نظر کنه، از امشب می خوام ختم بردارم ...

واست صلوات فرستادم.  🙏🙏🙏🙏🙏

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

واسه منم دعا کنین به اون چیزی که میخام برسم.  🙏🙏🙏🙏

ممنون از تاپیک خوبت، برا منم دعا کنید، بعد از دوتاسقط خدا بهمون نظر کنه، از امشب می خوام ختم بردارم ...

التماس دعا. امشب همه وایه هم دعا میکنیم و امام رضا رو واسطه قرار میدیم. برای فرزنددار شدن. برای ب سلامتی فارغ شدن. و برای سلامتی فرزندانمون.‌❤

ایشالله دامن همه سبز بشه بچه منم سالم باشه من از این استرس و غم خلاص بشم 

ان شالله