2777
2789

کارشناسی کتابداری دارم

نمیدونم چی بخونم ک بشه کسی شد واسه خودم

نمیخام یه زن خانه دار بمونم نه که بد باشه نه 

ولی من هیچوقت نمیتونم با رضایت زن خانه دار باشم 😢😢😢

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغز کامپیوتر داری؟ برو کامپیوتر.خیلی ایندش خوب

نه 

علاقه دارم خیلی زیاد ولی مخشو ندارم 

بخصوص ک خیلی از این رشته دیدم ک دوسش ندارن

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
اول اینکه بشین رشته ها رو نگاه کن ببین چی دوست داریبعدم باید تا دکترا بری تا برای خودت کسی بشی اینو ...

عاشق مقاله نویسی و تحقیقم 

عالیه 

من اطلاع زیادی ندارم ولی با همین مدرک هم برای کتابداری تو کتابخونه ها می پذیرنتون احتمالا شغل جذابیم هست😋😍

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰
تو کتابخونه یا کتاب فروشی کار کن

تو کتابخونه مشغول بودم ولی تو مصاحبه با نامردی تمام چند نفر نامربوط به رشته و شغل رو استخدام کردن و من ک سابقه چندین و چندساله داشتم رو انداختن بیرون😔 

عشق و علاقه م کتابخونس ولی خب...

عالیه  من اطلاع زیادی ندارم ولی با همین مدرک هم برای کتابداری تو کتابخونه ها می پذیرنتون احتما ...

شغلش عااالیه شاغل بودم من دیوونه وار عاشقشم  ولی بی محبتی کردن در حقم 💔