2777
2789
عنوان

کم حرف

163 بازدید | 25 پست

شوهرم میگه کم حرفی . راست هم میگه خیلی کم حرفم.از مجردیم اینطور بودم.اصلا حرفم نمیاد.خانوما بنظرتون چکار کنم که حرفم بیاد؟ با شوهراتون چیا میگین که حرفای مفید باشه

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پر حرفم البته بقیه میگن پر انرژی تا پر حرف  😊ولی دروغ میگن پر حرف ام😂😂😂من دوس دارم حرف بزنم البته ن هر حرفی  رو

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
کارایی ک میکنم‌رو براش تعریف میکنم در مورد همچی‌حرف میزنیم دیگ😐💔

خب همه چی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! من هیچ وقت همدمی نداشتم که باهاش حرف بزنم. همه حرفام تو دلم بوده. الان که مزدوجم بلد نیستم .همیشه توی خونه ساکتم. لطفا کمکککککککککککک

خب همه چی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! من هیچ وقت همدمی نداشتم که باهاش حرف بزنم. ...

والا منم تک دخترم کسی نبود زیاد باهام حرف بزنه کلا وقتی بایکی حال نکنم حرف‌نمیزنم باهاش ولی انقد نامزدمو‌دوس دارم سرشو میخورم بابا از حرف زدن اسون تر چیه 😐😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲

نمیدونم روابط ضعیفه یاچی ولی من اعتقاد دارم آدمای کم حرف یعنی اونایی ک بیشتر شنونده هستند تو یه جمع اونا بیشتر از همه میدونن و محتوا دارن  

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
کرونا  گرونی تحریم  مسائل جاری و خواهرشوهر آب و هوا این همه موضوع چجوری نمیدونی چی بگ ...

در مورد اینا حرف زدیم ولی خب چقدر در این موارد حرف بزنیم. یعنی شما با همسرتون همش در مورد این مسائل حرف میزنید. منظورم رو متوجه نشدین مساله من موضوع مبحث نیستش. مساله من اینکه حرفم نمیاد