2777
2789
عنوان

بیاین بگین کار من اشتباه بود یا اون

122 بازدید | 16 پست

دیشب با شوهرم تا دیروقت بیداربودیم فیلم میدیدیم بعدش من خوابم گرفت گفتم بخوابیم تورخت خوابم اون خوابش نمیومد یکم حرف زدیم بازی حدس کلمه انجام دادیم ک چشاش گرم شه وسطاشم خوابمون برد چون تا دیر وقت بیداربودیم دم ظهر پاشدیم چندتا استکان چایی برا اخرشب تو سینک بود بقیشو میگم چون زیاده ی جا نمیشد بزارم نوشتم باید کپی کنم

یه کاربر قدیمیه تازه پیداشده

بعد این تا دسشویی بره دستو روشو بشوره من قصد داشتم بشورم اونارو ی چیز بزارم بخوریم گوشیم زنگ خورد تا حرفم تموم شد اومد منم قطع کردم اومد مستقیم رفت طرفترو شست میگه تا من دست نزنم نباید دست بزنی ی فکری برا ناهار کنی توضیح دادم ک گوشیم زنگ خورده

بعد چون همیشه ازاین کلکلا و شوخیا میکنه فک کردم داره سربه سرم میزاره آخه اصلا ازاینا نیست ک دنبال درگیری باشه  منم مرغ گذاشتم ابپزشه شروع کردم غذا درس کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون دراورد فک کردم میخواد بانون بخوره اومدم نشستم تامرغ بپزه میگه نباید برنج بزاری گفتم پس چرا نون دراوردی گفت اونو میخواستم دلضعفه بخورم گفتم باشه پاشدم برنج گذاشتم مشغول شدم

دیدم میگه نمیخواد غذا سفارش میدم گفتم‌خوب دارم درس میکنم زنگ زد غذا سفارش داد تا بیارن غذای منم اخراش بود گفتم بیارم بخوری گفت بیارغذایی ک سفارش دادو اوردم براش گفت تو نمیخوری گفتم غذام حاظر شه واس خودمو میخورم گفت یعنی نمیخوری بامن گفتم من غذا درس کردم همونو میخورم تو اینو سفارش دادی بخور

صبحانه مرغ میخورین؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

دیدم پاشد همه چیو جمع کرد گذاشت سرجاش لباس پوشید کیف باشگاشو گرفت رفت😐هرچی گفتم بمون بخور ی چیزی گفت کار پیش اومد بعدا میخورم تابلو بود قهر کرده اصلا نمیفهمم چرا اصلااا ازاین اخلاقا نداره ک بی منطق بازی دراره سردرنمیارم کار اشتباهی کردم من؟

سوتفاهم بدلیل اینکه..باهم حرف نمیزنید فقط خودتون حدس میزنید از کارای اون

اخه اصلا نذاشت توضیح بدم سابقه نداشت من فک کردم مثل همیشه شوخیه ولی جدی بود الکی قهر کرد☹️

دیدم پاشد همه چیو جمع کرد گذاشت سرجاش لباس پوشید کیف باشگاشو گرفت رفت😐هرچی گفتم بمون بخور ی چیزی گف ...

غذای خودتو میذاشتی شب باهم میخوردید،غذای که سفارش داد باهم میخورید دیگه،ناراحت شده نیومدی بخوری

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....

از دنده چپ پاشده...بگو منم مثل تو باهم از خواب پاشدیم ..یک کم خوش اخلاق باش ..لج کرده غذا سفارش داده دنبال بهونه بوده حالتو بگیره

تو هم بپرس که بانون میخوری یا پلو هم بزارم..سرهوا فکرنکن

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
عزیزم اینا با خودشونم درگیرن و نمیدونن چشونه بعضی وقتا دوس دارن قهر کنن یکم نازشونو بکشی

اینم اینجوری هست ک نازشو بکشی ولی اینکه قهر کنه چیزی نخوره بره سابقه نداشت گفتم شاید کار من واقعا موردی داشته ولی هرچی فک میکنم بی دلیل قهر کرده

غذای خودتو میذاشتی شب باهم میخوردید،غذای که سفارش داد باهم میخورید دیگه،ناراحت شده نیومدی بخوری

خوب کارش اشتباه بود وقتی دیده من غذا درس کردم توهین ب من نبود غذا سفارش دادنش؟