من دلیلشو نمیدونم چرا مردا خیانت میکنن بعد میگی اگه جای من بودی چیکار میکردی میگه طلاقت میدادم واقعا حالم از همه ی مردا بهم میخوزه وقتی تو هیچ مشکلی نداری و تازه دوماه از عروسبتون میگذره خیانت کنه واقعا دردناکه🥺🥺🥺😭
گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!! خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!! کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم.. آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج دوست پسری دوست دختری همینه خارج از چهارچوب دین اسلام بودن ثمرش زجر خیانت و طلاقه
چرا الکی جو میدی😐
خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩⚕️📚بزرگترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را میترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و بهتنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
دوماه؟ ازدواجتون چجوری بود سنتی؟چن وقت رفت و آمد داشتی؟
دوسال با هم نامزد بودیم تازه ازدواج کردیم بعد فهمیدم خیانت میکنع تازه دوبار بهش فرصت دادم و بخشیدمش ولی الان نمیتونم هنش میگه اشتباه کردم
گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!! خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!! کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم.. آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!