2777
2789
عنوان

خانمای ۳۳ هفته

3096 بازدید | 46 پست

خانما من باید ۲۰این ماه برم پیش دکترم.میشم۳۵هفته بنظرتون دیگه وقت زایمان و مشخص میکنه؟تو هفته ۳۳شما چیا میخوردین و چکار میکردین؟خیلی سنگین شدم🤒

داروها که هموناس  تاربخ هم مشخص میکنه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من سزارینم میگم بنظرتون میاره جلوتر؟اخه میفته تو تعطیلات میترسم دکترم نباشه.تو۳۰هفته وزن بچه م ۱ ...

وزنش كه خيلي خوبه

ببين دوهفته قبل زايمان طبيعي تاريخ سزارينت ميشه تقريبا

دكترم هميشه هست نگران نباش

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ممنونم عزیزم خداکنه باشه.میگم نکنه بره مسافرت ایام تعطیلات عید

نه نگران نباش ميخواست بره الان ميگفت

من دكترم از دوماه پيش گفت احتمالا اسفند بره سفر كه كنسل شد

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ممنونم وزن بچه م تو ۳۰هفته ۱۸۴۵بود بود بنظرتون خوبه؟سونوگراف گفت بچه ت درشته یعنی تا ۴کیلو میرسه؟

مطمعنی ۱۸۰۰ بود؟ خیلی زیاده که!!

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...