2777
2789
حند روز بعد تخمك مذاري مثبت شد

من سه روز بعد موعد اولیش مثبت شدباورم نشد  روز چهارم رفتم از منفی شد باز بی بی زدم مثبت شد بعد دیروزم بی ب زدم رفتم دکتر گف ساک تشکیل شده

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
۱۴ روز بگذره پریودی میاد.حالا اگر مطمئنی تاریخ تخمکگذاریتو شاید نشون بده ۲ روز مونده

من قرص ديدروژسترون ميندازم خب دكتر گفت يه روز بعد قطعش پري ميشي قرصام پنج شنبه خوردم تموم شد جمعه شنبه يكشنبه كه امروزه بايد ميشدم ولي نشدم فردا بي بي بزنم معلوم ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری عکس گذاشتی مال من نمیشه

توی گوگل بزن اپلود عکس عکسوانتخاب کن پایینش اپلودرووبزن کپی کن بیا اینجابزار

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
مارك بي بي چي بود

مدیکور گلم 

ولی عکسشو پیدا نمیکنم وایسا بگردم ببینم پیدا میشه دوتا گرفته بودم ازش نیست تو گالریم☹☹

اپلود کردم ولی رفته

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
مبارك باشه عزيزم ايشالا كه بسلامها دنياش بياري برام دعا كن بي بي مثبت بشه ازمايش خونمون مثبت بشه

ایشالا مثبت میشه چند روزگذشته از موعدتون

ایشالا مثبت میشه چند روزگذشته از موعدتون

من دوازده روز از تخمك گذاريم ميگذره دو سه روز ديگ موعدم هست ولي چون قرص دوفامد خوردم از هيجده قاعدگي دكتر گفت سه روز بعد تموم شدن قرصا  پري ميشي ب احتمال زياد كه امروز روز سوم كه پري نشدم ب نظرت فردا بي بي بزنم معلوم ميكنه  

به من بگو تیکر بارداری رو چجوری بذارم مهربون

عزیزم بالا سمت چپ بزن روعکس اون خانوم بعدنی نی سایت من روانتخاب کن ازنی نی سایت من اطلاعات کاربری روبزن بروپایینترتیکربارداری روفعال کن اخرشم ذخخیره تغییرات روبزن