2777
2789
من دوازده روز از تخمك گذاريم ميگذره دو سه روز ديگ موعدم هست ولي چون قرص دوفامد خوردم از هيجده قاعدگي ...

بزار ازموعدت دوروز بگذره بعد بی بی بزن

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاعم هم ندارم يعتي زوده بره علاعم؟؟؟

اره من کلا علایم پریود داشتم سینه درد کمردرد شکمم بالاش درد میکرد من فک نمیکردم بادارشم چون دکتربه ازمایشای شوهرم همین ماه گفته بود طبیعی بچه دارنمیشه منم دیگه بیخیال شدم که ازقضااین ماه شد

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اره من کلا علایم پریود داشتم سینه درد کمردرد شکمم بالاش درد میکرد من فک نمیکردم بادارشم چون دکتربه ا ...

عزيزم خدا بخواد ميشه همه چي دست خداست 

من فقط يه طرف سينم درد ميكنه هم چپ هم راست فقط يه قسمت از سينم درد ميكنه نه كل سينم 

عزيزم خدا بخواد ميشه همه چي دست خداست  من فقط يه طرف سينم درد ميكنه هم چپ هم راست فقط يه قسمت ...

ایشالا شمام باردارمیشین من دقیقا چهار ماه بود قرص دکتررودیگه نمیخوردم این ماه باردارشدم

به من بگو تیکر بارداری رو چجوری بذارم مهربون

نی نی هامون ابان به دنیامیان عزیزم مال من یه هفته زودترازمال شمابه دنیامیاد

ایشالا شمام باردارمیشین من دقیقا چهار ماه بود قرص دکتررودیگه نمیخوردم این ماه باردارشدم

من شوهرم خودمم چكاب كلي شديم مشكلي نبود هفت ماه قرص خوردم سه ماه فوليك أسيد تيروعيد هم داشتم حهارماه هم تيروعيد خوردم بعد اقدام كردم