2777
2789
عنوان

نی نی یار، رسیدگی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 241 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرمار بگیری سلیطه مردم ازار دیوانه😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂ایح

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
شوهرم نیومده هنوووو دو فص بزنمش بعد راحت بخوابم    کلافم

بزنش بابا

تو بگیر بخاب عشقم صبح بزنش تو خواب😂

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
بزنش بابا تو بگیر بخاب عشقم صبح بزنش تو خواب😂

چیکا کنم

عادت دارم بزنم تو سر و کلش

از کولش برم بالا

بکوبم تو لپاش از دو طرف

☹☹☹☹☹

کرم دارم

دس خودم نییی

😂

💕 تا وقتی خدا رو داری به همه چی میرسی شک نکن.‌‌..توکل بر خدایت کن ...کفایت میکند حتما💕
@missaylin     @خر_شرک     سلیطه ها ساعتو نگا کردین😡😤😬گم شین بیاین بغلم ...

من خوابم نمیبره اخه😂😂😂تازه میخام برم نیمرو بزنم

تومیخای بری لالا برو عزیزدل

چیکا کنم عادت دارم بزنم تو سر و کلش از کولش برم بالا بکوبم تو لپاش از دو طرف ☹☹☹☹☹ کرم دارم دس ...

😂😂😂😂😂یاخدا

طفلی اون ک گیرتو افتاده

یکم اروم بگیر

من خوابم نمیبره اخه😂😂😂تازه میخام برم نیمرو بزنم تومیخای بری لالا برو عزیزدل

نوش جونت عشقکم برو بزن منم هنو بیدالم

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی