2777
2789
عنوان

نی نی یار، رسیدگی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 241 پست
شام قورمه خوردی؟😋 من قورمه دوس دارم رنگش تیره باشه و کمی ترش

جوووون

من همون جوری میپزم براااات😋😘😘😘

💕 تا وقتی خدا رو داری به همه چی میرسی شک نکن.‌‌..توکل بر خدایت کن ...کفایت میکند حتما💕
بچه ها این پسره زیر  بروز رسانی اومده کنکور بده یا هیکل شو به رخ ما بکشه؟؟؟😒😒😒

ندیدم حاجی

برو جرش بده با دندونات

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوووون من همون جوری میپزم براااات😋😘😘😘

تو بشین فق کنیز اسپانیایی هارو دستور بده

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
نگوووو دلم خاس

اصلا قورمه ی غذای فوق العاده خوشمزس من اگ چندشب پشت سرهمم بخورم اصلا دل زده نمیشم

نوش جونت قورمه سبزیا مادرشوهرمم خیلی خوشمزس کله پاچه ام دوس داری؟

قربونت خوشابحال شیکمت شیکموی من

متنفرم از اسمش چ برسه خوردنش😧حالت تهوع شدیدی میگیرم اه اه اه اگه میخوری قلم پاتو میشکونم بخوا نزدیکم شی عبضی😂😂

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
https://uupload.ir/files/1p2j_screenshot_۲۰۲۱۰۳۱۲-۰۱۴۹۴۰_chrome.jpg ایناهاش😅

اره ناکس چ هیکلی

این کجاش شبیه کنکوریاس

قربونت خوشابحال شیکمت شیکموی من متنفرم از اسمش چ برسه خوردنش😧حالت تهوع شدیدی میگیرم اه اه اه اگه م ...

😂😂😂😂😂من اصلا هیچ جاشو نمیخورم فقط خورشتشو خیلی دوس دارم اونم هرکسی درس کنه نه،یعضیا پرملات درس میکنن

اصلا قورمه ی غذای فوق العاده خوشمزس من اگ چندشب پشت سرهمم بخورم اصلا دل زده نمیشم

خیلی وقته نخوردم

بابام دوس نداره برا همین زیاد نمیپزیم

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
😂😂😂😂😂من اصلا هیچ جاشو نمیخورم فقط خورشتشو خیلی دوس دارم اونم هرکسی درس کنه نه،یعضیا پرملات درس ...

صدا شکمم دراومد

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
😂😂😂😂😂من اصلا هیچ جاشو نمیخورم فقط خورشتشو خیلی دوس دارم اونم هرکسی درس کنه نه،یعضیا پرملات درس ...

نزدیکم بیای ی گوله حرومت کردم نگی نگفی😣😂

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
خیلی وقته نخوردم بابام دوس نداره برا همین زیاد نمیپزیم

وااااایی مردا ک عاشق قورمه ان

ای بابا 

ماکارونیم خیلی دوس دارم پرملات،پرروغن و گوشت چرخی و ته دیگ سیب زمینی و سس تند اوف

نزدیکم بیای ی گوله حرومت کردم نگی نگفی😣😂

😂😂😂😂میام نزدیکت ی آروغ هم میزنم در گوشت