2777
2789
عنوان

نی نی یار، رسیدگی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 241 پست
وااای پناه بر خدا هی همسرم میگه نرو نی نی سایتا بفرما حالا این کاربری رو بترکونن ثانیه نشده با شماره ...

مزسی عزیزم

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
رو چه حسابی درخواست دوستیش رو قبول کردی؟ من افرادی که تازه اومدن و درخواست دوستی میدن ور قبول نمی ک ...

ب حساب اسم و جنسیتش😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب حساب اسم و جنسیتش😔

این که نشد دلیل، هرخانمی بهت درخواست دوستی بهت بده قبول می کنی؟ یه هفته پیش عضو شده، قبل از تایید درخواست دوستی به تاریخ عضویت کاربر دقت کن

هرکسی سوالی داشت، بگو تو خود تاپیک ازت بپرسه

عرر😂😂

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
این که نشد دلیل، هرخانمی بهت درخواست دوستی بهت بده قبول می کنی؟ یه هفته پیش عضو شده، قبل از تایید در ...

ازین ببعد اصلا قبول نمیکنم

میگم عجب! چقدر عجیب شده مملکت😶

دیگه ب خانومام نمیشه اعتماد کرد

دقیقا یه خانم اومد به من پیام داد چیز از آب دراومد خاک تو سرم کنن

تو چرا مقصر نیستی ک

منم ب حساب خانوم بودن قبول کردم