2777
2789
عنوان

نی نی یار، رسیدگی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 241 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو تگ کنین

@mobina78

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

چن وخ پیش پیام داد، تازه وارد سایت شدم کمک کن بهم

الان اومده چیز چت میخاد اشغال

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
چیز چت😝😝 بابا چرا جواب این عوضیا رو میدین.همونجا اسکرین بگیر و لغو بزن.

لغو زدم

قبلا کمک میخاس الان چیز چت

وای پناه بر خدا😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

حالم ازش بهم خورد

خاک تو سرش😊 نی نی یار گفت جواب چرت و پرتاشونو ندین.

اعصابم خرد شد، دست و پام میلرزه، من کلا اینجا اعتماد نمیکنم با این ادما ادم نمیدونه چیکار کنه

اعصابم خرد شد، دست و پام میلرزه، من کلا اینجا اعتماد نمیکنم با این ادما ادم نمیدونه چیکار کنه

تا کسی رو کامل نشناختی درخواست قبول نکن.الانم که اتفاق خاصی نیفتاده  که اعصابتو خورد میکنی.

تا کسی رو کامل نشناختی درخواست قبول نکن.الانم که اتفاق خاصی نیفتاده  که اعصابتو خورد میکنی.

باور کن هیییچ دوستی تو سایت ندارم دیگ

رو چه حسابی درخواست دوستیش رو قبول کردی؟

من افرادی که تازه اومدن و درخواست دوستی میدن ور قبول نمی کنم، اگه تاریخ عضویتش قدیمی باشه قبول می کنم، جدیدا همشون آقا هستن

اسکرین

وااای پناه بر خدا هی همسرم میگه نرو نی نی سایتا بفرما حالا این کاربری رو بترکونن ثانیه نشده با شماره دیگه میاد چه فراوونه آدم کثیف ولی مطمن باش تو خوبی که اومدی دستش رو کردی خیلی از خانم های اینجا هستن که اتفاقا واسه همین عضو هستن