2777
2789

موهای من خیلی بلنده الان یه هفته هست داره می ریزه چی کار کنم جونم به موهام بنده😭😭😪

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش هورمونی بده شاید هورمونات به هم ریخته

خیلی بهشون می رسم نمی دونم چرا یه دفعه دارن می ریزن😪

علتها: هورمونی کمبود مواد معدنی و ویتامینها استرس حساسیت زیاد به موها و شانه زدن زیاد

یعنی شانه زدن باعث ریزش مو می شه!

عزیزم یه دکتر برای موهات برو که ازمایش واست بنویسه شاید یکی از ویتامینات کم شده من خودم برای موهام پیش خانم دکتر اشبین می رم
کارای درمانی روی موهام انجام می دم شماره مطبشو واست می زارم 02144236721

عزیزم یه دکتر برای موهات برو که ازمایش واست بنویسه شاید یکی از ویتامینات کم شده من خودم برای موهام پ ...

مرسی گلم 

عزیزم یه دکتر برای موهات برو که ازمایش واست بنویسه شاید یکی از ویتامینات کم شده من خودم برای موهام پ ...

شاید همینه راستش یادم نبود کم خونی دارم بخاطر اون شاید باشه

من ریزشم خیلی زیاد بود در حد خالی شدن ولی یه پک ضد ریزش گرفتم که قیمتشم خوب بود و درمان شدم از اون پک الان دوساله که دارم استفاده میکنم و توش ۵تا شامپو بود

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)