2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب مشهد واسه سقط مکرر کسی سراغ دارهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 47 پست
پیش کی رفتی ؟ نتیجه گرفتی بعدش؟

من اول دکتر لیلی حفیظی میرفتم بعد از دوتا سقط رفتم نسل فردا آزمایشات ژنتیک انجام دادم هردو سالم بودیم بعد رفتم دکتر ایمونولوژی دکتر گفت ایمنی بدنت مشکل داره باید آی وی آی جی بزنی موقع بارداری و بعد چون ترسیده شدم برای این دوتا سقط چندتا دکتر دیگه رفتم مشورت گرفتم، دکتر روح انگیز رحیمی و دکتر معصومه متقی و اونا یکی گفت آی وی آی جی و یکی گفت آمپول هپارین باید بزنی، چون توی بارداری دوم هپارین زده بودم و سقط شده بود بهش اعتماد نکردم و بعد از کلی تحقیق فهمیدم خانم دکتر نزهت موسوی فر خیلی کارش عالیه اون بهم گفت بخاطر ترشح شیر از سینه ت هم هست که سقط میکنی و الان دارم قرص میخورم و اقدام هم کردم برای بارداری.

من اول دکتر لیلی حفیظی میرفتم بعد از دوتا سقط رفتم نسل فردا آزمایشات ژنتیک انجام دادم هردو سالم بودی ...

چه جالب ترشح شیر یعنی خودت قشنگ متوجه میشدی؟ از همون اوایل بارداری شرو میشد یعنی؟

پس منم برم پیشش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب ترشح شیر یعنی خودت قشنگ متوجه میشدی؟ از همون اوایل بارداری شرو میشد یعنی؟ پس منم برم پیشش&n ...

خیلی دکتر خوبیه اما مطبش خیلی شلوغه حتما اگر میری معرفی نامه از دکتر دیگه ببر وگرنه نوبت نمیده به مریض جدید. اردیبهشت به بعد نوبت میداد من دوماه پیش که رفتم.

من متوجه ترشح شیر نشدم اول سونو کرد که از نظر کیست و اینجور چیزا چک کرد و بعد نوک سینه م اروم فشار داد از هر دو یه قطر شیر زد بیرون گفت پرولاکتین بالاست یکی از دلایل سقط . الان دارم قرص میخورم

خیلی دکتر خوبیه اما مطبش خیلی شلوغه حتما اگر میری معرفی نامه از دکتر دیگه ببر وگرنه نوبت نمیده به مر ...

ای بابا ⁦☹️⁩یعنی به دکترم بگم واسم معرفی نامه بنویسه؟ بعد اگه معرفی نامه داشته باشم همین ماه وقت میده به نظرت؟

من اول دکتر لیلی حفیظی میرفتم بعد از دوتا سقط رفتم نسل فردا آزمایشات ژنتیک انجام دادم هردو سالم بودی ...

یه سوال دیگه دکتر ایمونولوژیست پیش کی رفتی ؟ خوب بود ؟چون منم میخوام برم 

من مشکلم سقط مکرر الان پیش دکتر موسوی فر میرم، اما نگرانم. شما خودتون پیش ایشون رفتین برای سقط ؟ یا ...

من خودم از مریضاشون بودم وتعریفشو تو مطبم خیلی شنیدم هم زمان با خود من هم دو نفر دیگه هم باردار شدن چون شماره هاشونو دارم باهاشون درتماسم،میدونم وباخبرم ازشون

دکتر ترک زاده هم تعریفشو خیلی شنیدم اما ندیدمشون جاریم پیشش ای یو ای کرد نگرفت اونم مشکلش سقط مکرر بود الان ای وی اف کرده اما نمیدونم پیش کدوم دکتر

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
شما بجز مشکل ترشح شیر مشکل دیگه ای هم داشتین؟ منم معاینه کرد همین مشکل داشتم بهم قرص بروموکریپتین د ...

دقیقا منم ترشح شیرداشتم برموکریپتین داد

ودقیقا من هم تیروییدم کم کار بود اما خیلی کم حدود یهماه لوتیروکسین داد وسه ماه هم برموکریپتین داد بعدشم ای یو ای کردم وگرفت

بی خیال باش میدونم سخته اما باید صبور باشی وریلکس توکلتم به خدا ناامید برت نمیگردونه

ولی خب خودم زیر شکممو بادکشم میکردم

دقیقا منم ترشح شیرداشتم برموکریپتین داد ودقیقا من هم تیروییدم کم کار بود اما خیلی کم حدود یهماه لوت ...

مرسی عزیزم بابت اطلاعاتی که دادی

خیالم راحت شد، نگران بودم برای مشکل من نتونه کاری بکنه.

حتما سعی میکنم آروم باشم. خیلی ممنونم

مرسی عزیزم بابت اطلاعاتی که دادی خیالم راحت شد، نگران بودم برای مشکل من نتونه کاری بکنه. حتما سعی ...

قربونت عزیز

تا میتونی بیخیال باش

ورزش کن شاد باش از روز۷تا یه هفته سیکلت سیاهدونه باعسل بخور استرس برات سمه چون ترشح شیرت زیاد میشه لباس زیرت ازاد باشه  رازیانه اصلا نخوری هااادر اخرم حتما بادکش رحم رو انجام بده 

تو تاپیک بتام کامل گفتم دوست داشتی یه نگاه بنداز

انشالله خیلی زود نی نی بیاد تو دلت وبعدشم سالم بیاد بغلت😙🌹

عزیزم چرا سقط شدن دوبار؟  تجربه ات برامون میگی

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم