2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب مشهد واسه سقط مکرر کسی سراغ دارهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 47 پست
عزیزم من یکیو بهت معرفی میکنم که مطب جای باکلاسی نیست ومتخصصم نیست ماماس تااینجاش خوب نیس اماااااخوا ...

نه من باکلاسی و جای خوب برام اصلا مهم نیست . دکتر با تجربه و دلسوزی باشه خوبه . مطبشون کجاست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی واسه سقط رفته از اشناهاتون که نتیجه بخش باشه؟

دکتر خونوادگیمونه 

خیلیا جواب گرفتن واسه نازایی 

مرکز ناباروری مشهدم میره ،معروفه

اینستاشو میزارم برو ببین پیجشو 

فک کنم کمکت کنه 

Dr_farzane_sobhani@

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
 تو فکر بودم مرکز نوین برم پس نرم ممنون که گفتی  شما چندتا سقط داشتی ؟ تو چند هفته؟ ...

نوین اصلا نرو

فقط عربا رو تحویل میگیرن اونم به خاطر پولشون

دکتراش اصلا تخصص ندارن به من هی امپول تحریک تخمدان میدادن ومیگفتن حتما میشه ونمیشد حیف اون یه سال وخورده ای که اونجا عمرمو تلف کردم

من دو تا سقط تو هفته های پایین داشتم تو ۴هفته اینا بودن

اولش که دارو داد شیر سینه ام قطع شد بعدهم خیلی کم با دارو تحرک تخمدان رو برام انجام داد 

داروهام لترزول وhmgوhcgبودن

بعدم برام ای یو انجام داد

وخدا خواست وشد

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
نوین اصلا نرو فقط عربا رو تحویل میگیرن اونم به خاطر پولشون دکتراش اصلا تخصص ندارن به من هی امپول ت ...

انشالله. به سلامتی بغلش کنی عزیزم خیلی ممنون 

ازمایشات سقط دیگه نفرستادت؟

انشالله. به سلامتی بغلش کنی عزیزم خیلی ممنون  ازمایشات سقط دیگه نفرستادت؟

ممنون عزیزم

گفتش اگه ۳تا سقط داشتی میفرستادمت ولی الان چون دوتا داری نفرستادم

انشالله شمام خیلی زود نی نی بیاد تو دلت وبعدشم سالم بیاد بغلت

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
در زمینه سقط کسی از اطرافیانتون یا خودتون تجربه داشتین که نتیجه بده پیش ایشون؟

نه ولی وقتی تو اینترنت دنبال آدرسش بودم دیده بودم برای افرادی که سقط مکرر دارن نوشته که تخصص داره. خودمم در موردش تحقیق کرده بودم دکتر خوبیه. 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
ممنون عزیزم گفتش اگه ۳تا سقط داشتی میفرستادمت ولی الان چون دوتا داری نفرستادم انشالله شمام خیلی زو ...

شما الان یه فرشته داری تو دلت برام دعا کن بارداری بعدیم به سلامت بگذره 😘

دکتر نزهت موسوی فر تو کلاهدوز۱۱ عالللللیه  اول خدا بعدم ایشون تحقیق کنی میفهمی چهجور دکتریه& ...

من مشکلم سقط مکرر الان پیش دکتر موسوی فر میرم، اما نگرانم. شما خودتون پیش ایشون رفتین برای سقط ؟ یا از مریض هاشون که نتیجه گرفته باشن ؟

تعریف دکتر ترک زاده رو شنیدم، بین اینکه با دکتر موسوی فر ادامه بدم یا برم پیش ترک زاده شک دارم

عالیه خواهر من مرکز نوین تو کوثر رفتم نفهمیدن علت سقط ودیر باردار شدنم رو این دکتر هنوز منو معاینه ...

شما بجز مشکل ترشح شیر مشکل دیگه ای هم داشتین؟

منم معاینه کرد همین مشکل داشتم بهم قرص بروموکریپتین داد دارم میخورم ولی من تیروئید کم کار هم دارم گفت باید سرم آی وی آی جی توی بارداری بزنی