2821
2789
عنوان

خونواده همسرم خیلی خسیسن😓😓

264 بازدید | 21 پست

بخدا مثلا اولین نوشونه و ۸ماهشه تا الان هیییییچی ن براش خریدن ن بهش چیزی دادن 

اونوقت خونواده خودمو میبینم برا پسر برادرم چیزی کم نزاشتن اتیش میگیرم

دوسش دارنا اما تا الان حتی ی بیسکویت هم نخریدن ک بهش بدن...

وضع مالیشونم از عالی هم یکم اونورتره😕😕😕

خدا پولو ب کی میده

شما خانواده همسرتون برا نوهاشون چیزی میگیرن؟در چه حد؟چیا میخرن؟هر چند وقت میخرن؟

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احتمالا چیزی نیاز نداره خب

خداروشکر چیزی لازم نداره اما مثلا ی پیرن بخرن چی میشه 

بخدا لباسای نوه دختریشو ک خونشون مونده و پاره پوره هستن و میاره میگه اینارو پیدا کردم 

شوهرم خیلی ناراحت میشه ی راس پاره میکنه میندازه سطل میگه هر وق مامانم اینجور اورد بنداز سطل اشغال ما نیاز ب لباسای کهنه نداریم

خانواده شوهر منم خسیسن.همش دنبال کندن از این و اون و چیز مفتن.بدم میاد از این اخلافشون

خیلییییی بده مخصوصا وقتی ببینی خونوادت برا نوشون چیا میخرن و چکار میکنن بعد اینا😓😓😓

خسیس در حد خونواده شوهر من وجود نداره و وجود نخواهد داشت البته این فک کنم یه ژنه که فقط به خانوم هاشون رسیده مرداشون خیلی خیلی دست و دل بازن پدرشوهرم برادرای شوهرم و خود شوهرم هرچقد بخوای دست و دل بازن اما امان از مادرشوهرو خواهرای شوهرم افتضاحن افتضاح حتی برا خودشونم خسیسن مثلا نمونه اش برا 30 نفر مهمون دقیقا دوتا دیس برنج میذارن با دوتا تیکه مرغ همین و تمام ! یا مادرشوهرم کلا میوه ها رو قایم میکنه وقتی خراب شد میریزه دور حتی دلش نمیاد بچه هاش بخورنا ترجیح میده خراب شه ! یا مثلا یبار رفته بودیم شمال که اولین و اخرین سفرم با اونا شد شوهرم میرفت چیزی بخره هی میگفت خودت میپختی دیگه برا چی بچمو میفرستی بخره؟ خودت کته بپز ناهار نمیخواد بگیرین ! ای وای یعنی رفتاراشونو بگما از حرص خنده ات میگیره !!! یا مثلا جمعه عصری رفتیم خونشون دوتا خواهرا و یکی از برادرا و ما اونجا بودیم همه با خانواده قرار شد شام بمونیم مادرشوهرم گفت برا شام مرغ بپزم یا خورشت کدو؟ مردا همه گفتن مرغ بعد برگشت به خواهرشوهرم گفت برو یا مرغ بیار یا کادو دیگه از یخچال , اونم گفت مرغ بیارم دیگه گفت نه دیگه کدو بیار یا مرغ همش تاکید میکرد رو کدو ! اخرشم کدو پخت !!! نمیگما کدو بده اصلا اتفاقا مگه مرغ چیه اما رفتارش باعث میشه ادم ناراحت شه وگرنه مگه چیه 

بقول خودت هیچوقت ی بیسکویت هم نخریدن.من شوهرمم تا مجرد بود و حتی بعد ازدواج برا خواهرزاده و برادرزاده کادوی تولد و عیدی همیشه میدادم ولی من بچه دار شدم اونا ندادن منم دیگه نمیدم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
بقول خودت هیچوقت ی بیسکویت هم نخریدن.من شوهرمم تا مجرد بود و حتی بعد ازدواج برا خواهرزاده و برادرزاد ...

چرا واقعا...ینی عزیز نیس یا ۵۰تومنم دیگه پولیه😕😕😕

من پدرم نوه ندارن،امابرای دخترکوچولوی همسایمون همیشه خوراکی میخرن،طوریکه مثلاوقتی این بچه باباموسرکوچه میبینه بدوبدو می‌ره سمتش وباباعزیز صداش میزنه،اسم بابام عزیز نیست ها،🥰🥰🥰🥰

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
چرا واقعا...ینی عزیز نیس یا ۵۰تومنم دیگه پولیه😕😕😕

آره دیگه چون خسیسن ۵۰ تومن براشون پولیه😂😂😂😂

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792