2777
2789
عنوان

عمه بدبخت من😂😂😂

1072 بازدید | 39 پست

عمم سه تابچه داره یکیش ازدواج کرده دوتاشم بزرگن.یخورده وضعشون خوبه چندماه پیش نمیدونم ازکجای دنیابهش خبردادن یاوحی شده ک مثلاعیدقراره طلاگرمی سه میلیون شه😂😂اینم رفته هرچی پول داشتن موقعی ک طلا۱5۰۰بودنزدیک ۲۱۰میلیون داده سرویس و ازاین چیزاخریده.فردای اون روزطلاکم کم اومدپایین الانم ک میگن بایدن میخادتحریماروبرداره داره سکته میکنه میگ طلاهام ارزشش میخاد۵۰تومن بشه😂😂وقتی میگن موقعی ک یچیزگرونه نخرین تادستشون بمونه مثلاارزونش کنن اینم برعکس هرچی گرون میشه میره ده ده تامیخره میزاره خونش.من بدجنس نیستمایزره ناراحت شدم واسه دویست میلیونش حالاازشانسش تحریمالغوشن😂😂😂تاتوباشی تواوج گرونی طلانخری.😎برادرزاده ی بدجنس😎😜😂😂

😆😆😆😆😆

سلام دوستان بااجازه اسی ی سوال چطوری لینک تایپیکموبگیرم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه صبر کنه تا بعد انتخابات ایران 

ضرر نمیکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁