2777
2789
عنوان

یه پیج هست تو اینستا واسه مشکلات ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 45 پست
اره میخوام بهم بگو لطفا😔

این روشو یه دکتر متخصص به یکی از دوستای شوهرم که نه سال بود ازدواج کرده بودن و بچه دار نمیشدن یاد داده خودشون انقد دکتر رفتن و دوا درمون کردن تا خدا یه دختر ناز بهشون داد،

اول اینکه این روش برای نود درصد افراد ماه اول و ده درصد بقیه ماه دوم  انشاءلله حتما جواب میگیرن دوم اینکه باید پریودات منظم باشه و کیست و عفونت نداشته باشی البته عفونتم داشته باشی با بخور عنبر نسا و این چیزا رفع میشه،بعد اینکه تو اون یه هفته ای که پریودی رابطه که گناهه نباید داشته باشین  شوهرتم به هیچ عنوان نباید انزال منی داشته باشه چه با رابطه ی دهانی چه خودارضایی و تواین یه هفته هم رحم زن پاک و اماده میشه هم کمر مرد پر میشه....فردای پاکی از پریود با همسرت رابطه داشته باش بعدش دیگه به هیچ عنوان رابطه نداشته باشین تا ده روز بگذره روز دهم یه بیبی چک بزن اگه منفی بود که هیچ ولی اگه مثبت بود میتونین رابطه داشته باشین ولی نباید عمیق باشه چون رابطه ی عمیق باعث میشه دهانه ی رحم باز شه و اگه نطفه باشه دفع میشه قبل از اینکه رابطه داشته باشین تو و شوهرت نباید دستشویی برین بعد اینکه رابطه تموم شد هم اصلا نباید دستشویی بری و همونجوری بخواب اگرم خواستی غسل کنی صبح هر وقت خواستی نماز بخونی برو حموم ولی شب با همون حالت جنابت بخواب و حموم‌ و دستشویی نرو بعد از شوهرت بخواه پاهاتو یه ربع بالا نگه داره شوهرت نباید روغن زیتون یا ژل روان کننده استفاده کنه و دستشویی نرفته باشه چون با ادرار محیط الت اسیدی میشه و اسپرم از بین میره

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم با حضور دل و با اعتقاد به نیت طلب اولاد حدیث کساء زیاد بخون خیییلی مجربه،یه دعایی اون روز تو اینترنت دیدم اونم استفاده کن،دعای شیخ بهایی برای باردار شدن

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤
این روشو یه دکتر متخصص به یکی از دوستای شوهرم که نه سال بود ازدواج کرده بودن و بچه دار نمیشدن یاد دا ...

جدی؟من شوهرم قبل از رابطه همیشه میره دستشویی این عادتشه!!!میگه نمیتونم نرم!

این روشو یه دکتر متخصص به یکی از دوستای شوهرم که نه سال بود ازدواج کرده بودن و بچه دار نمیشدن یاد دا ...

اگه بعد از ده روز بی بی چک منفی بود یعنی رابطه نداشته باشیم‌بازم؟؟چون گفتی اگه مثبت بود رابطه داشته باش

اگه بعد از ده روز بی بی چک منفی بود یعنی رابطه نداشته باشیم‌بازم؟؟چون گفتی اگه مثبت بود رابطه داشته ...

گلم گفته تا ده روز ولی فک‌کنم بیبی چک بعد دو هفته میتونه بارداری رو نشون بده تو اگه‌میتونی تا دو هفته رابطه نداشته باش ،بعد اگه بیبی چکت منفی بود که هیچ ینی باردار نیستی و میتونی رابطه داشته باشی اما اگه بیبی چکت مثبت شد دیگه تو رابطه هات احتیاط کن چون اگه عمیق باشه باعث میشه دهانه ی رحم باز شه و نطفه دفع بشه

جدی؟من شوهرم قبل از رابطه همیشه میره دستشویی این عادتشه!!!میگه نمیتونم نرم!

خب محیط الت با ادرار اسیدی میشه احتمال اینکه اسپرما ضعیف شن خیلیه بهتره قرص و اسپری تاخیری استفاده نکنه و سریع ارضا بشه و بعد بره دستشویی حتی توام نباید دستشویی بری یکی دو ساعت قبل و بعد رابطه

سلام دیدم شما تو تایپیک معجون باردار گفته بودی که حتما از این معجون استفاده میکنی...

میخواستم بپرسم استفاده کردی و نتیجه نگرفتی؟ یا کلا بیخیالش شدی؟

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️
من خیلی تاپیکارو دیدم گلم کدوم و میگی؟؟چه معجونی؟

همون معجونی که واسه باردار شدن خوبه

که عسل و خرما و سیاهدونه و این جور چیزا توش داشت

همون معجونی که واسه باردار شدن خوبه که عسل و خرما و سیاهدونه و این جور چیزا توش داشت

یه خرما و سیاهدونه یادمه که با روغن زیتون بود...دوماه خوردیم شوهرم رفت ازمایش داد بازم صفر بود دیگه نخورد چون صبحا ناشتا حالشو به هم میزد اونو میخورد

یه خرما و سیاهدونه یادمه که با روغن زیتون بود...دوماه خوردیم شوهرم رفت ازمایش داد بازم صفر بود دیگه ...

عه...اخه خیلیا دیدم جواب گرفتن

یه خانمه هست تو اینستا ماما هست طرز تهیه حلوا و معجون واسه بارداری رو میده منتها اول باید پول بدی بعد دستورشو بهت میگه یه خانمه تو همین نی‌نی سایت اونو بهم معرفی کرد اونم با همین روش نتیجه گرفته بود...من خودم هنوز امتحان نکردم شوهرم فعلا داره فرتیل اید میخوره

شما تحرک همسرتون صفر هست یا تعدادش؟