2777
2789

چن ساله ازدواج کردم. همیشه دعوا داشتیم. سر هر چیز کوچیکی من باید ب گریه و التماس بیفتم‌، مثلا سر یه سفر دوروزه شمال. سر یه خرید 

این به کنار. تا الان دوبار مچ‌شوهرمو گرفتم که چت میکرده با یه زنی. یه بار سال اول ازدواج. یه بار چن ماه پیش. هر بار گفتم یه صحبت ساده س. چیزی بینشون نیس. اما وقتی ناراحتم اینا یادم میفته. و میگم تو داری خودتو گول میزنی. حتما چیزی بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماه پیش اتفاقی لپتابو‌روشن کردم. واتس اپ شوهرم توش هست. همبن م روشن کردم دیدم با یه نفر چت کرد. گفت الان بزنگم. اونم نوشت اره

منم همون‌موقع زنگ زدم رفتم پشت خطش. بعد گفتم بیا خونه. اولش خاست بپیچونه. اما اومد. گوشیشو گرفتم دیدم شماره طرفو پاک کرده. گفتم تو‌الان‌باهاش تماس گرفتی. خودم چتتونو دیدم. اما زد زیرش. ولی به زور منو برد خرید ، هر وقت یه گندی میزنه منو میبره خرید که باج بده بهم. 

الان دلت به کدوم وجه زندگی مشترک ات خوشه؟ حتما یک خوبیهایی داره که موندی یا شاید هم چاره ایی نداری!

بخدا به هیچی

فقط واقعا چاره ای ندارم. نه شغل دارم. نه درامد. ۳۲ سالمه. از اولم نزاشت برم سر کار. کار لباس و فروش خاستم راه بندازم انقد غر زد سرم نزاشت. کلا نمیخاد من مستقل باشم. 

بخدا به هیچی فقط واقعا چاره ای ندارم. نه شغل دارم. نه درامد. ۳۲ سالمه. از اولم نزاشت برم سر کار. کا ...

میدونی عزیزم شما هر روز سوره بقره رو کامل بخون جوری ک بعد چهل روزچهل بار خونده بشه،،،ان شالله ک مشکلت حل میشه ب نیت حل همین مشکلت بخون،،محبت همسرت زیاد میشه

اون سری اخر گفت مشتریمه. واقعا هم مشتریش بود اما یه چیری هم بینشون بود. با دختره چت کردم. گفتم از فلان فروشگاه بهتون‌پیام‌میدم. گفت نمیشناسم!!!! گفتم یعنی امروز با فلانی چت نکردی؟ گفت نهههه. بعد اسمرین چتشو براش فرستادم. گفتم پس این چیه. بعد گفت عههه خیالت راحت چیزی بینمون نیس

یعنی هم‌رفتارش. هم تعهدش. هم خانوادش. بقول دوستمون همه ابعاد زندگیم مشکل داره

دیروز بهش میگم ۴-۵ ماهه حتا یه بیرون‌ساده نرفتیم. انقد سرم داد زد. گفت خوشی زده زیر دلت. گشنه‌موندی مگه ، از بیرون‌خبر نداری. مردم نون‌ندارن تو‌دنبال تفریحی

میدونی عزیزم شما هر روز سوره بقره رو کامل بخون جوری ک بعد چهل روزچهل بار خونده بشه،،،ان شالله ک مشکل ...

شوهرش نمیزاره سر کار بره،نمیزاره درامد داشته باشه ، زورگویی میکنه....دختر بازیم میکنه بعد شما میگی سوره بخون!!!

بیچاره زنهایی خودشون هم حق و حقوق انسانی خودشون رو نمیشناسن