2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سبزی رو ۴۵ دقیقه سرخ میکنم بعدش گوشت رو هم روپیاز ۲۰ دقیقه سرخش میکنم بعدش که مخلوط کردم به اندازه ۳ نفر درست مسکنم ۳ لیوانم اب گاهی اگه اب کم اورد ۱ لیوان اضاف میکنم

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
من سبزی رو ۴۵ دقیقه سرخ میکنم بعدش گوشت رو هم روپیاز ۲۰ دقیقه سرخش میکنم بعدش که مخلوط کردم به انداز ...

پس خوبه،منم ۵ لیوان اب بریزم ،چون سری پیش که درست کردم خیلی خوشمزه شده بود ولی گوشتش زیادی له شده بود و اب شده بود

پس خوبه،منم ۵ لیوان اب بریزم ،چون سری پیش که درست کردم خیلی خوشمزه شده بود ولی گوشتش زیادی له شده بو ...

اره ۵ لیوان ۶ لیوان اشکال نداره ولی باید بزاری قشمگ جا بیوفته که ابکی نشه

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
۲۰ دقیقه گوشت و پیاز و سرخ میکنی😯

اره با شعله کم خیلی خوشمزه میزه