2777
2789
عنوان

اختلاف با همسر سر خونواده ها

431 بازدید | 17 پست

سلام

من یه مشکل با خانواده همسرم پیدا کردم الان دوساله ازدواج کردم تو این دوسال چند بار سر مسائل کوچیک خواهرشوهرام ازم ایراد میگیرن و پیش شوهرم ازم گله میکنن دقیقا وقتایی پیش میاد که شوهرم تنها میره خونه پدرش اخرین بازم کلی ازم شکایت کردن پیش شوهرم که اومد بهم گفت خونوادش چیا گفتن مثلا میگن خانمت تو کارای خونه همکاری نمیکنه درصورتی که خودم چندبار بهشون میگم بزار کمکتتون کنم اوناهم میگن نه دستت درد نکنه بعد همینو بزرگش میکنن که زنت دست به هیچی نمیزنه منم چون حوصله این خاله زنک بازیارو ندارم سر شوهرم داد میزنم دست خودم نیست حتی شوهرمم وقتی میاد خونه پدرم با اینکه سالی یبار میایم شهرستان خونه پدرم از شانس من با کوچکترین حرفی بهش برمیخوره پیش من گله میکنه که چرا پدرت یا مادرت فلان حرفو زدن واقعا موندم چکار کنم که شوهرم انقد غر نزنه 

اي جانم 

زندگي با شوهر خاله زنك همينه 

پيرت ميكنه...فقط ميگن ما خوبيم شما بديد 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

به خواهر شوهرت بگو آگه حرفی داری به خودم بگو. مثلا بگو شوهرم م گفته شما این حرف و زدی.  من گفتم از خودتون بپرسم. یه بار که رک باشی دبگه پشت سرت حرف نمیزنن. جلوی شوهرتم بپرس که دوباره به شوهرت ت حرف نزنن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خانواده شوهرت از ادمهایی هستن که رفتار باهاشون سخته اینطور ادما رو به راحتی نمیشه باهاشون رفت و امد و معاشرت کرد خانواده‌ همسرمنم اینطوری هستن باهاشون رابطه ندارم ولی خداروشکر همسرم اینطوری نیست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خب خواهرمن وقتی میگن مررسی نمیخاد یه تعارفه،،خودت ب خاسته خودت بلند شو حالا استکان بشوری یا چند تا ظرف ب جایی بر نمیخوره

چون سرش داد میزنی اون بیشتر رو حرف خانوادش مسلط میشه،،،هروقت ازت گلایه کردن و شوهرت بهت گف داد نزن،،،خیلی اروم باش و بگو باشه سعی میکنم از این ب بعد همکاری کنم،،چون تو برام مهمی

سعی کن خانواده شوهرتو مث خانواده خودت بدونی اون موقع میبینی ک زندگیت ارومتر میشه هم اینکه شوهرت پیش خانوادت راحت میشهـ

اینکه با پسر اون خانواده ازدواج کردی ینی جزیی از اون خانواده ای اینو بپذیر و دلخوری هارو بزار کنار

خب خواهرمن وقتی میگن مررسی نمیخاد یه تعارفه،،خودت ب خاسته خودت بلند شو حالا استکان بشوری یا چند تا ظ ...

عزیزم مشکل اینجاس که نمیزارن دست به هیچی بزنم بعدم پشت سرم حرف میزنن یادشون رفته موقعایی که خودشون نبودن من میرفتم خونه پدرشوهرم همش تو اشپزخونه بودم حتی ظرفایی که خودشون خورده بودنو من میشستم بنظر خودم چون همیشه براشون کار انجام دادم توقع ایجاد شده متاسفانه شوهر بیچارمم خیلی با ارامش بهم میگه این حرفارو که بدونم چطور باهاشون رفتار کنم ولی وقتی میبینم حرف زور میزنن صدام میره بالا 

کلا خانواده شوهرت از ادمهایی هستن که رفتار باهاشون سخته اینطور ادما رو به راحتی نمیشه باهاشون رفت و ...

خیلی سخته ولی خب پدرشوهرم و برادرشوهرم طرف منن هروقت اونا حرف میزنن دعوا راه میفته حتی یبارم با پدرشوهرم و شوهرم رفتیم مسافرت انقد بهمون خوش گذشت که هروقت همشون دور همن پدرشوهرم از مسافرت باما تعریف میکنه خواهراشم حسودی میکنن 

شوهرمم هروقت میره خونشون خودش میره من شاید ماهی یبار برم یه سر بزنم

عزیزم مشکل اینجاس که نمیزارن دست به هیچی بزنم بعدم پشت سرم حرف میزنن یادشون رفته موقعایی که خودشون ن ...

خب به شوهرت بگو 

یا از عمد جلو شوهرت بلند شو کمکشون بعد اگه نزاشتن برو بشین کنارشوهرت بعد بگو ای بابا اصلا نمیزارن بزور من فرستادن 

دیدی عزیزم بهت ک گفته بودم اجازه نمیدن من همکاری کنم زیاد تعارف میکنن😁☺

اي جانم  زندگي با شوهر خاله زنك همينه  پيرت ميكنه...فقط ميگن ما خوبيم شما بديد

نه تنها پشت سر من حتی پشت سر جاریمم خیلی حرف میزنن با اینکه اون سیاست داره اصلا محل نمیزاره ولی دست از سرش برنمیدارن هروقت میخواد بیاد خونشون خواهرشوهرام عزا میگیرن ولی من نفهمیدم وقتی پشت سر اون حرف میزنن حتما پشت سر منم حرف میزنن خداروشکر شوهرم خیلی ازم دفاع میکنه ولی گله میکنن بعدم میگن ما خیلی زنتو دوس داریم!!!

دوری و دوستی بهترین کاره...وگرنه آرامش و زندگیتونو سر همین مسائل خاله زنکی و واقعاااا بی ارزش بهم ‌م ...

دقیقا منم همین فکرو میکنم ولی پیش خودم گفتم باهاشون صمیمی بشم شاید به نفعم باشه ولی متاسفانه برعکس شد  

دقیقا منم همین فکرو میکنم ولی پیش خودم گفتم باهاشون صمیمی بشم شاید به نفعم باشه ولی متاسفانه برعکس ش ...

من پنج تا خواهر شوهر دارم...الانم سه ساله ازدواج کردم یه جاری دارم که تا حالا ندیدمش یعنی کلا قطع ارتباط کرده و رفته و دور شده از خانواده شوهر....منم ‌اولش مثل تو فکر می کردم خودم اصلا اهل حاشیه و حرف خاله زنکی نیستم انقدر ادا و اصول دراوردن سر چیزای الکی اعصاب منو و شوهرمو خورد کردن که الان سالی یه بار می بینمشون... ولی مادر شوهرم خیلی خوبه همیشه بهش زنگ میزنم و دیدنش میرم. هیچی مهمتر از زندگی خودت و همسرت نیست.