2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 43 پست
خاستگاری با همون چادرش خوبه. باید جادر بپوشی😒

چشم خب فقط بگو چجوری نگهش دارم🤭

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
وا چکاریه چادر بپوشی وقتی چادری هم نیسی ی لباس شیک و تمیز و پوشیده بپوش کلن ما ایرانیا عادت داریم ...

و ما ایرانیا عادت داریم قضاوت کنیم😒

فامیلن میدونن چادری نیستم ولی برا خواستگاری خوشم‌میاد

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید همونی که واقعا هستی رو نشون بدی

عزیزم فامیله میدونن چادری نیستم فقط خوشم میاد یه چادر ظریف سرم باشه همین

عزیزم اگه میخای بعدا ک ازدواج کردی حرف پشتت دربیارن چادرسرت کن بخاطراین میگم ک شماچادرسرتون نکردیدطب ...

اخه میدونن چادری نیستم مشکلی ندارن.فقط خودم دوس داشتم واسه خواستگاری بپوشم

عزیزم فامیله میدونن چادری نیستم فقط خوشم میاد یه چادر ظریف سرم باشه همین

خب بندازعزیزم سرکردنشم کاری نداره

بندازروسرت بعددوتادستاتو از زیرچادربیاربیرون جلوشونگه دار

ایشاالله ک تونسته باشم خوب توضیح بدم😉

خب بندازعزیزم سرکردنشم کاری نداره بندازروسرت بعددوتادستاتو از زیرچادربیاربیرون جلوشونگه دار ایشاال ...

مرسی گل گلی💐

اخه گلم گفتم واست سخت میشه هرجور راحتی🌺

نه اخه میگی میخوان جور دیگه خودشونو نشون بدن...این یعنی طرف میخواد الکی بگه من محجبه م ک اصلا منظور من این نیست

نه اخه میگی میخوان جور دیگه خودشونو نشون بدن...این یعنی طرف میخواد الکی بگه من محجبه م ک اصلا منظور ...

اخه ببین حرفت اکی ک فامیلن ولی خیلیا توو خواستگاری میبینن دختر چادر میپوشه انتظار دارن تا اخر بپوشه واسه همین گفتم که همون حالت عادی باش چون ادما قابل پیش بینی نیستن حتی همون فامیل

اخه ببین حرفت اکی ک فامیلن ولی خیلیا توو خواستگاری میبینن دختر چادر میپوشه انتظار دارن تا اخر بپوشه ...

ممنون

نه اخه میگی میخوان جور دیگه خودشونو نشون بدن...این یعنی طرف میخواد الکی بگه من محجبه م ک اصلا منظور ...

فكر نكنم منظورش اين بوده باشه

خواستگارا وقتي ببينن چادر گذاشتي بعد كه تو زندگي نذاري از اينجور حرفا ميزنن منظورش اينه

لي حالا كه ميدونن چادري نيستي و فاميلن خو مشكلي نيست 

حالا چرا ميخواي كيپ روت رو بگيري ؟ يه چادر همينطور بنداز سرت فاميل هم كه هستن يه نظر هم حلاله

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
فكر نكنم منظورش اين بوده باشه خواستگارا وقتي ببينن چادر گذاشتي بعد كه تو زندگي نذاري از اينجور حرفا ...

اوهووووم.

ن همینجوری میندازم رو سرم میگم ی وقت لیز بخوره 

اوهووووم. ن همینجوری میندازم رو سرم میگم ی وقت لیز بخوره 

بذار ليز بخوره

اونوقت بگو اي وا خدا مرگم بده يه چشم پشت  و ناز و غمزه هم بيا

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
بذار ليز بخوره اونوقت بگو اي وا خدا مرگم بده يه چشم پشت  و ناز و غمزه هم بيا

خخخ🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣